[ youth.rs ]

Predstavljanje Android aplikacije za mlade “Evropa za poneti”

Evropa za ponetiPredstavljanju Android aplikacije „Evropa za poneti“ koje će se održati na Sajmu knjiga, 29. oktobar 2014. godine, na štandu Delegacije EU u Srbiji i EU Info Centra, hala 4 Beogradskog sajma, sa početkom u 11.00 časova.

 

Prezentacija aplikacije će biti interaktivno organizovana, tako da će pored predstavljanja aplikacije mladi kroz radionice, fokus grupe i kviz znanja moći da promisle, prodiskutuju i daju svoje mišljenje o odnosu mladih i Evropske unije.

Android aplikacija „Evropa za poneti” kreirana je i pokrenuta u okviru projekta „Evropa za poneti – unapređenje informisanja mladih o Evropskoj uniji i procesu evropskih integracija“, koji realizuje Beogradska otvorena škola uz podršku Kancelarije za evropske integracije Vlade Republike Srbije.

Ako želite da znate koje su to koristi od članstva Srbije u EU i kakve su vaše mogućnosti da se obrazujete, volontirate, putujete i radite u EU, aplikacija Evropa za poneti je prava stvar za vas. Preuzmite aplikaciju i bićete u mogućnosti da u svakom trenutku imate pregled programa EU u koje možete da se uključite, budete u toku sa procesom evropskih integracija Srbije, čitate zanimljive informacije i vesti iz EU.

Exit mobile version