Home [njuz] World Merit: Organizacija koja pomaže mladima da ostvare svoje ciljeve i unaprede...

World Merit: Organizacija koja pomaže mladima da ostvare svoje ciljeve i unaprede veštine

41
0

World Merit je engleska organizacija koja ima za cilj da inspiriše mlade ljude i pomogne im da ostvare svoje ciljeve i unaprede veštine.

 

Osim mogućnosti za upoznavanje pametnih i talentovanih ljudi širom sveta, World Merit nagrađuje svaku aktivnost određenim brojem bodova. Što više bodova imate, vaše šanse za uspehom su veće. Postoje tri projekta koja World Merit nudi svojim članovima.

Povežite se sa ljudima širom sveta u oblastima kao što su Biznis, Kultura, Preduzetništvo, Mediji, Politika i javne službe, Nauka i tehnologija.

Your Big Year – najbolji i najaktivniji član postaje globalni ambasador i godinu dana putuje oko sveta radeći na različitim problemima.

Merit Next – 120 najboljih će boraviti 14 dana u Londonu i Liverpoolu, nakon čega sledi godina dana online mentoringa, te sama završnica projekta u New Yorku i Washingtonu 2015. godine.

Country Councils – mogućnost osnivanja World Merit predstavništva u Srbiji.

Ukoliko želite da saznate više informacija o ovoj organizaciji, ponuđenim programima ili želite da postanete član, pišite na mail worldmeritserbia@gmail.com%20“>worldmeritserbia@gmail.com ili posetite sajt www.worldmerit.org.