Home [ volontiranje ] Program « Young leaders in Change ».

Program « Young leaders in Change ».

92
0

logokarijeraUniverzitetski Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu u saradnji sa Američkom privrednom komorom organizuje za studente završnih godina i diplomce Univerziteta u Beogradu program « Young leaders in Change ».

 

Program « Young leaders in Change » predstavlja seriju predavanja, radionica, društvenih aktivnosti i umrežavanja i rad na projektu. Za najbolje učesnike nagrade su plaćene prakse u nekim od vodećih kompanija članica Američke privredne komore i stipendija za Cotrugli Business School. 

Planirano je da program pohađa 20 ambicioznih studenata i diplomaca Univerziteta u Beogradu, koji će raditi u paru sa 20 mladih uspešnih menadžera – mentora. Na osnovu različitih kriterijuma biraće se 6 parova sa najboljim projektima za polufinale i na kraju, 3 najbolja predloga projekta za finalno nadmetanje.

 

Prijavni formular PREUZMITE OVDE, popunite i pošaljite putem mail-a na saradnja@razvojkarijere.bg.ac.rs do 22. januara 2014. godine
Kandidati koji uđu u uži izbor će biti pozvani na intervju u Američku privrednu komoru u Srbiji (AmCham) u prvoj nedelji februara, nakon čega će biti izabrano top 20 kandidata.