Home [njuz] Konferencija Novih Lidera 14. i 15. novembra u Narodnoj banci Srbije

Konferencija Novih Lidera 14. i 15. novembra u Narodnoj banci Srbije

46
0

 14. i 15. novembra u Narodnoj banci Srbije, održaće se Konferencija Novih Lidera u organizaciji AIESEC-a, najveće globalne studentske platforme za razvoj potencijala kod mladih. Konferencija se realizuje u okviru projekta „Novi Lideri“ koji je pokrenut 2006. godine sa idejom da se jača liderstvo u Srbiji, podsticanjem mladih ljudi na proaktivan način razmišljanja i pokretanje inicijativa u smeru pozitivnih društvenih promena. Ove godine projekat je podržan i od strane Ministarstva omladine i sporta.

 

Konferencija će okupiti preko 200 mladih delegata iz cele zemlje i istaknute lidere iz našeg društva. Osim govornika iz našeg okruženja, u Narodnoj banci Srbije će se predstaviti i internacionalni predavači i predstavnici kompanija koji će voditi interaktivne radionice. Prethodnih godina, delegati su imali priliku da čuju liderske priče Ivana Tasovca, Snežane Divac, Duška Vujoševića, Filipa Vukše, Zorane Arunović, Draženka Mitrovića, Gorice Nešović i Dragana Ilića.

Uvod u ovaj izvanredan događaj, predstavljali su Lead Up-ovi, koji su održani u 15 gradova širom Srbije. U diskusiji o liderstvu aktivno je učestvovalo oko 500 mladih ljudi. Posetioci su imali priliku da razgovaraju na teme da li su mladi akteri ili inicijatori pozitivnih promena i koje su to konkretne akcije potrebne da bismo našu okolinu učinili boljom. Sjajni govornici i panelisti su motivisali delegate da budu pokretači promena u svom okruženju, ali i da se pridruže svojim vršnjacima na mestu gde se rađa ideja, podstiče inicijativa i pronalazi inspiracija, a to je upravo Konferencija Novih Lidera.

Za više informacija o projektu, govornicima i agendi događaja, posetite sajt www.newleaders.org.rs ili nas pratite na www.facebook.com/NewLeadersConference i twitter.com/NoviLideri. Prijave za konferenciju traju do 27. oktobra i možete ih naći na sledećem linku http://www.newleaders.org.rs/prijava/.