Home [konkursi] Konkurs za volontere – Eyouthocracy

Konkurs za volontere – Eyouthocracy

67
0

Ovaj projekat je kofinansiran od strane Evropske komisije u okviru programa Mladi u akciji, a realizuju ga Asociatia Act Integration – Drobeta Turnu Severin iz Rumunije, u partnerstvu sa Timočkim Omladinskim Centrom.

Cilj projekta je da se razvije solidarnost i tolerancija među mladima, kao i da se neguje zajedničko razumevanje ljudi iz drugih država.

Članovi TOC-a su posetili Rumuniju kako bi, sa patnerima i čelnicima Turnu Severina, obišli lokacije koje će volonteri posetiti, detaljno se dogovorili oko realizacije projekta i zajedno lansirati isti.

Ponovna poseta Rumuniji isplanirana je u periodu od 08. do 18. jula 2013. Timočki Omladinski Centar će voditi mlade na desetodnevni obilazak Drobete Turnu Severina i Deve. U ovom periodu volonteri Rumunije i Srbije će, zajedno, učesvovati u raznim edukativnim radionicama i, uz to, planirati akcije obeležavanja značajnijih evropskih datuma (Dan Evrope, Evropska nedelja mladih, Dan neformalnog obrazovanja).

Shodno tome, ovim putem, TOC raspisuje konkurs za sve mlade (prvenstveno osobe od 13 do 18 godina) iz Zaječara i okoline koji žele da nam se priključe u obilasku Rumunije i učestvovanju u edukativnim radionicama.

Potrebno je da popunite formular u prilogu i sa naznakom “Eyouthocracy – prijava” pošaljete na office@toc.rs najkasnije do ponedeljka 1. jula 2013.