Home [ volontiranje ] Volontiraj preko leta u Obrenovcu

Volontiraj preko leta u Obrenovcu

108
0

Ako imaš slobodnog vremena preko leta, ako voliš da se družiš, uživaš u muzici i umetnosti, ako želiš da upoznaš nove ljude i doprineseš realizaciji različitih programa u tvom Obrenovcu, Volonterski servis Obrenovac te poziva da se već danas prijaviš na jednu od ponuđenih volonterskih pozicija.

 

 • festival “Oslobađanje” – “Oslobađanje – festival prijateljstva i nezaborava”
  Muzika , art, ekologija i istorija, dva dana na tri bine. Istorijski postamenti i predavanja, duhovna, tamburaška, rock n roll, jazz, funk muzika na obali Save. Umetničke postavke. Ekološke radionice.
  vreme: 6. i 7. jul 2013. godine
  zaduženja volontera: pomoć u realizaciji festivala od sređivanja lokacije, pomoći oko birokratije, do hostovanja bendova i promocije festivala u gradu.
  organizator: udruženje građana “Perilo” Zabrežje.

 • festival “Međunarodni susreti u Obrenovcu” – Festival narodnog stvaralaštva i folklorne tradicije koji okuplja folklorne ansamble iz celog sveta. Festival je kulturno-privredna i turistička manifestacija opštine Obrenovac.
  vreme: od 9. do 13. avgusta 2013. godine
  zaduženja volontera:
  hostovanje učesnika – volonteri će biti zaduženi za upoznavanje učesnika sa gradom, organizovanje izleta i sl.
  napomena: neophodno poznavanje engleskog ili nekog drugog stranog jezika.
  organizator:
  Gradska opština Obrenovac.

 • “Obrenovačko leto” – različite kulturne aktivnosti koje će se realizovati tokom leta u Obrenovcu, na gradskom trgu, u dvorištu biblioteke “Vlada Aksentijević” i bašti Sportsko-kulturnog centra “Obrenovac”.
  vreme: od 1. jula do 31. avgusta 2013. godine
  zaduženja volontera:
  tehnička i logistička podrška u realizaciji različitih aktivnosti: svirki, predstava, izložbi i sl.
  organizator:
  Gradska opština Obrenovac, Biblioteka “Vlada Aksentijević” i Sportsko-kulturni centar “Obrenovac”.

 • Obnova bibliotečkog fonda u Gerontološkom centru Obrenovac
  vreme:
  od 1. jula do 31. avgusta 2013. godine, jednom do dva puta nedeljno
  zaduženja volontera: uređenje biblioteke, revizija bibliotečkog fonda, organizovanje književnih večeri i akcija prikupljanja knjiga za korisnike Gerontološkog centra Obrenovac.
  organizator:
  Udruženje građana “Snaga optimizma”

 • Vek obrenovačkog sporta II – predstavlja nastavak prvog izdanja knjige “Vek obrenovačkog sporta” koja je izdata 2012. godine. Ovom knjigom su obuhvaćeni svi sportovi u Obrenovcu u periodu od 1980. do 2013. godine.
  vreme:
  tokom leta 2013. godine
  zaduženja volontera:
  rad na sređivanju postojeće građe knjige “Vek obrenovačkog sporta II”; skeniranje fotografija, ispravljanje teksta, ubacivanje fotografije u tekst
  napomena:
  neophodno poznavanje rada na računaru (Word)
  organizator:
  uređivači knjige Vek obrenovačkog sporta

Napomena: organizaotori će u dogovoru sa prijavljenim volonterima definisati konkretne volonterske pozicije,  a sve u skladu sa Zakonom o volontiranju. Jedan volonter se može prijaviti na više programa.

Ukoliko ste organizovani, vredni, vedri, volite timski rad i želite da doprineste svom gradu, popunite prijavni formular.

Za sva dodatna pitanja i informacije obratite se na mladi.obrenovac@gmail.com, telefon 0118724025 ili lično u Kancelariju za mlade, prizemlje Sportsko-kulturnog centra “Obrenovac”.