Home [konkursi] Postani saradnik – portal iSerbia.rs

Postani saradnik – portal iSerbia.rs

75
0

Pozivamo Vas da postanete deo TIMA NVO i portala iSerbia!
Posvećeni smo i vredno radimo na podizanju kapaciteta mladih u edukativnom i poslovnom smislu kao i jačanju veza sa dijasporom. Kao rezultat toga su uspešno realizovani projekti:
1.Konferencija Srbija na vezi 2012
2.Istraživanje Studentsko rangiranje fakulteta
3.Istraživanje Kakvu vlast žele mladi?
4.iAkademija

Ukoliko imate želju, volju i znanje iz oblasti pretraživanja Konkursa (Online research executive), prijavite se i postanite naš saradnik/saradnica. Klikom na sekciju Konkursi, na našem portalu, u mogućnosti se da se detaljnije upoznate sa kategorijama koje su zastupljene. Detaljnije uputstvo i organizaciju rada dogovaraćete se sa urednicom portala Aeksandrom Miletić.

Opis zaduženja:

Online research executive biće u obavezi da nedeljno šalje sedam konkursa iz oblasti koju sam odabere (biz & NVO ili edukacija). Radi preciznijeg obavljanja posla, svakom saradniku će biti poslat formular koji detaljno i jednostavno pojašnjava obaveze kao i formu pisanja konkursa. Kako biste se prijavili za ovu poziciju, neophodno je poslati predlog KAKO UNAPREDITI SEKCIJU KONKURSI (na, maksimum, pola strane A4 formata) kao i Vaš CV. Prijave slati na office@iSerbia.rs najkasnije do 10.02.2013. godine u 14h sa naznakom: „ORE“.

Radno vreme:

od 3-5 sati nedeljno

Lokacija:

Rad od kuće

Uslovi:

– student/studentkinja ili postdiplomac starosti do 28 godina

– poznavanje engleskog jezika

– posedovanje računara i internet priključka

Rok za slanje prijave:

31.05.2013. godine

Nagrada?

Razvijanje sopstvenih potencijala internet pretrage i “pakovanja” konkursa sa kojima će se upoznati internet javnost kao i mogućnost regrutovanja za neke od projekata koji slede.