Home [ volontiranje ] Poziv za volontere i volonterke za predstojeći festival amaterskih pozorišta “Teatrama”

Poziv za volontere i volonterke za predstojeći festival amaterskih pozorišta “Teatrama”

95
0

 

Amatersko pozorište “Kruška” iz Kruševca raspisuje poziv za volontere i volonterke za predstojeći festival amaterskih pozorišta “Teatrama” koji će se održati u periodu od 21. do 25. maja u Beloj sali Kulturnog centra Kruševac.

Poziv je namenjen svim mladim Kruševljanima i Kruševljankama, od 15 do 30 godina, koji žele da budu deo prve “Teatrame”, steknu neprocenjivo iskustvo i doprinesu stvaranju ovog festivala.

Poziv se raspisuje za pozicije unutar PR Tima (zaduženja volontera su priprema saopštenja, pisanje tekstova, učešće u kreiranju i distribuciji brošura i biltena, aktivna promocija festivala na društvenim mrežama i internet portalima), tima zaduženog za logistiku (organizacija samog festivala, uz mentorsku podršku, i koordinacija aktivnosti tokom festivala) i Tima za kreativnu promociju festivala (Tim će biti obučen da kroz niz kreativnih radionica predstavi festival našim sugrađanima/sugrađankama na jedan potupno novi način).

Prijave se vrše na www.tiny.cc/teatramavolonteri. Poslednji rok za slanje prijava je sreda, 8. maj, u 12 časova.

Cilj festivala “Teatrama” je da Kruševcu predstavi najzanimljivija i najbolja amaterska pozorišna ostvarenja sa teritorije Srbije potpuno besplatno i promoviše pozorišnu kulturu.

Za sva dodatna pitanja i informacije kontaktirajte nas na: kruskapozoriste@gmail.com