Istraži Evropu – upoznaj zemlje Evropske unije i osvoji nagradno putovanje

0
SHARE

Imaš između 15 i 25 godina i želiš da sa vršnjacima istražiš i upoznaš zemlje Evropske unije i takmičiš se za nagradno putovanje?

Skini prijavu ovde, odgovori na nekoliko zanimljivih pitanja, napiši kratak esej na zadatu temu i daj sebi šansu da kroz zanimljive radionice, tematske večeri, korišćenje internet centra i izložbe saznaš nešto više o zemljama EU, dobro se zabaviš i osvojiš putovanje u Evropu.

 

Želiš da saznaš nešto više o programu Istraži Evropu pre nego što se prijaviš?


>>>Klikni ovde<<<


Dodaj nas za prijatelja na fejsbuku i pogledaj fotografije i video snimke iz prethodnih ciklusa radionica i izložbi Istraži Evropu 🙂


I ne zaboravi, rok za prijavljivanje je nedelja 20. januar 2013. do ponoći, ali ne čekaj poslednji čas već se prijavi odmah, jer broj mesta je ograničen!


Ukoliko te interesuje još nešto a nisi uspeo da se informišeš na našem sajtu, slobodno nas kontaktiraj putem e-mail adrese info@zajednostvaramo.rs ili nam pošalji poruku na fejsbuku.


I za kraj, javi i tvojim prijateljima da se i oni prijave zajedno sa tobom, jer zajedno stvaramo bolje sutra za sve mlade ljude!

 

Očekujemo te! 🙂

ie 1