Home [treninzi] Besplatan semianr: Tajne uspešne konverzacije na engleskom jeziku, Dodatno: Montažni prelazi

Besplatan semianr: Tajne uspešne konverzacije na engleskom jeziku, Dodatno: Montažni prelazi

42
0

vesti4Centar za razvoj karijere vam je ove subote 7. jula pripremio specijalno iznenađenje. Dva sjajna predavača i odlične teme u istom danu. Prvi deo seminara posvećen je razotkrivanju tajni montaže i montažnih prelaza dok vas u nastavku očekuje ekskluzivno predavanje specijalnog gosta iz Južne Afrike na engleskom jeziku – Shane Berry će vam pomoći da unapredite konverzaciju engleskog jezika, rešite se ustaljenih fraza i prevaziđete prepreke u izražavanju.

Tajne uspešne konverzacije na engleskom

Nemate hrabrosti da progovorite engleski kada je najpotrebnije?
Još uvek niste sigurni u svoje znanje?
Na ovom seminaru ćemo vam predočiti rešenja najčešćih prepreka sa kojima se susreću ljudi širom sveta kojima engleski nije maternji jezik. Takođe, otićećemo korak dalje od uobičajene gramatike i izgovora, zadubiti se u samu mehaniku dobrog govora i uspešne konverzacije. Proći kroz očigledne ali i latentne teškoće pri učenju engleskog, a pre svega aktivne upotrebe istog. Kako da steknete više samopouzdanja prilikom izražavanja na engleskom i kako da ti razgovori prerastu formalnu jednostavnost. Shane Barry će vam u toku predavanja otkriti trikove kako da privatne ili poslovne razgovore začinite kreativnošću.

Shane Berry je muzički producent, poreklom iz Južne Afrike koji se tokom desetogodišnjeg boravka u Japanu, pored ostalog, uspešno bavio i podučavanjem engleskog jezika. Specijalizovao se u oblasti obrazovanja odraslih, pre svega biznismena koje je učio poslovnom engleskom, neophodnom za profesionalan nastup i vođenje kompanija širom sveta. Trenutno živi i radi u Beogradu a posebnu pažnju javnosti privukao je inspirativnim nastupom na proteklom TEDx-u, gde je podelio iskustvo dva bliska susreta sa smrću i dočarao impresije o Beogradu, našim ljudima i zašto je izabrao da baš ovde nastavi svoj životni put. Shane-ov stil predavanja i prenošenja znanja razlikuju se od tradicionalnog načina podučavanja a za jedinstven pristup je zaslužna i njegova specifična ličnost, uvek je bio onaj kolega koji bi posle predavanja svima na klasi pojasnio šta je profesor želeo da kaže, na zanimljiv, zabavan i pristupačan način.

NAPOMENA: Predavanje Tajne uspešne konverzacije će biti na engleskom jeziku!

 

  • Montažni prelazi

Prvi deo subotnjeg seminara biće posvećen tehnikama montaže i montažnih prelaza. Otkrićete šta je montažni prelaz, kakvi sve postoje i kako uspešno izmontirati materijal iz perspektive gledaoca.

Predavač će biti Ivan Djordjević koji je diplomirao na Fakultetu Dramskih umetnosti u Beogradu na Katedri za filmsku i televizijsku montažu sa prosečnom ocenom 9,30. Dvadeset godina se profesionalno bavi audio i video produkcijom i edukacijom radijskih i televizijskih tehničara, snimatelja, montažera i novinara. Radio za Radio televiziju Srbije, Tajvansku novinsku agenciju, BBC centar za obuku novinara, veliki broj privatnih produkcionih studija i agencija, a trenutno radi u Novinskoj agenciji Tanjug.
Obrazovanje je proširivao specijalizovanim kursevima iz oblati medija u Engleskoj i Italiji. Kao BBC-jev sertifikovani trener osam godina je obučavao snimatelje i montažere u Srbiji, Crnog Gori, Makedoniji, Ukrajni i Nigeriji.

 

 

Ko može da se prijavi?

Kako je interesovanje za seminar veliko, zbog ograničenosti mesta potrebno je da potvrdite svoje prisustvo slanjem prijave. Krajnji rok za prijave: petak, 06.07.2012. do 17h. 

PRIJAVI SE OVDE!

Seminar možete pratiti i online, putem video streaming-a. U subotu u 10:00, logovanjem na Distance Learning platformi, na vašoj ličnoj strani pokrećete video stream klikom na link “Tajne uspešne konverzacije na engleskom, dodatno: Montažni prelazi”. Za praćenje seminara putem video stream-a nije potrebno prijavljivanje.

Gde i kada?

Seminar će se održati u prostorijama LINK group-a, Cara Dušana 34, Zemun sa početkom u 10h.
Za sva dodatna pitanja, možete nam se obratiti na e-mail adresu: office@razvoj-karijere.com