Home [akcija] Istraživanje o uslugama za mlade na lokalnom nivou

Istraživanje o uslugama za mlade na lokalnom nivou

41
0

book5Na portalu Tvoj stav, NAPOR je postavio upitnik kojim želimo da identifikujemo i detaljnije ispitamo postojeće usluge za mlade na lokalnom nivou (aktivnosti, projekti ili programi koji odgovaraju na potrebe mladih). Istražujemo ŠTA predstavljaju te usluge, GDE se one pružaju i KAKO se obezbeđuje njihova realizacija i kvalitet.

Upitnikom želimo da ispitamo predstavnike (zaposlene / volontere / članove)  pružalaca usluga za mlade na lokalnom nivou (ustanova/ institucija/ organizacija/ služba/ kancelarija/ klubova) o njihovim stavovima na ove teme.

Odgorove ćemo prikupljati do 15. maja 2012. godine. Za popunjavanje upitnika Vam nije potrebno više od 15 minuta. Pozivamo Vas da popunite upitnik i prosledite poziv svim pružaocima usluga za mlade na lokalnom nivou da daju doprinos ovom istraživanju.

Popunjavanjem ovog upitnika daćete veliki doprinos zajedničkom zalaganju: NAPOR – Nacionalne asocijacije praktičara/ki omladinskog rada, Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, USAID projekta održivog lokalnog razvoja, British Council, GIZ i UNICEF, u iniciranju aktivnosti usmerenih ka osiguranju kvaliteta usluga za mlade na lokalnom nivou u Srbiji, a u okviru projekta NAPOR i USAID projekta održivog lokalnog razvoja: „Kvalitetni servisi za mlade – korak ka održivom lokalnom razvoju”.