Home [konkursi] Poziv za učešće u projektu: Inter-nacionalni omladinski parlamentarizam

Poziv za učešće u projektu: Inter-nacionalni omladinski parlamentarizam

50
0

paint1Poziv za mlade različitih nacionalnosti od 15 do 19 godina iz Leskovca (uključujući Grdelicu i Vučje), Vlasotinca, Medveđe i Crne Trave

Edukacioni centar Leskovac u saradnji sa Unijom đačkih parlamentata srednjih škola grada Leskovca, Kancelarijama za mlade iz Leskovca i Vlasotinca i opštinama Medveđa i Crna Trava pozivaju te da učestvuješ u projektu

„Inter-nacionalni omladinski parlamentarizam“

i tako doprineseš boljem razumevanju između mladih srednjoškolskog uzrasta sa teritorije Jablaničkog okruga različitih nacionalnosti.

PRIJAVI SE!!!!

za neku od sledećih radionica:

  1. AUDIO-VIZUELNE RADIONICE „OVO JE I MOJE MESTO“ * koje počinju krajem februara 2012. godine. Budi deo tima iz tvog mesta koji će mladima u četiri opštine Jablaničkog okruga kroz fotografiju, video snimak, muziku ili teatar pokazati tvoje mesto onako kako ga mladi vide.
  2. TRENING – FORUM TEATAR * trening koji će se održati od 22.2. do 26.2.2012. godine + dva dana koja će naknadno biti određena. Prijavi se za obuku za upotrebu teatra u obrazovanju i zajedno sa još 17 vršnjaka sa teritorije Jablaničkog okruga učesvuj u putujućem festivalu tolerancije u četiri opštine Jablaničkog okruga.

U slučaju ekstremno loših vremenskih uslova datumi će biti pomereni.

Prijavni formular možeš da skineš ovde i popunjen pošalješ na e-mail adresu

milosstankovic016@gmail.com najkasnije do 15.02.2012. u 13 časova.