Home [treninzi] Novi krug seminara “ULAZ slobodan”

Novi krug seminara “ULAZ slobodan”

36
0

student6“SRBIJA U POKRETU” ponovo pokreće seminar “ULAZ Slobodan” koji se bavi temom Društvenog organizovanja i javnog nastupa.

Ideja za seminar “ULAZ slobodan” potiče iz potrebe za aktivnim učešćem mladih u promenama u svom okruženju. Seminar je prvenstveno namenjen studentima/kinjama, aktivistima/kinjama nevladinih organizacija kao i osobama koje su iz biznis sektora, a koje žele da steknu nove veštine javnog nastupa i organizovanja.

Seminar je koncipiran tako da kroz aktivno učešće u radionicama i diskusijama polaznici stiču znanja i veštine o javnom nastupu i prezentovanju svojih ideja kao i o aktuelnim tehnikama društvenog organizivanja. Predavači će kroz interaktivno predavanje motivisati polaznike da artikulišu svoje ideje i naprave konkretan plan za njihovu realizaciju i insiprisati ih da svoje veštine upotrebe za pozitivnu društvenu akciju.

Neke od glavnih tema će biti :

  • Trikovi i saveti za uspešan javni nastup i držanje prezentacija
  • Kako predstaviti svoje ideje i motivisati ljude na akciju ?
  • Barijere pri društvenom organizovanju i kako ih ukloniti.
  • Šta sve podrazumeva organizacija?
  • Kako se organizovati oko neke ideje?
  • Kakve veštine se zahtevaju od organizatora?

Predavači su nekadašnji polaznici seminara i osobe sa iskustvom u društvenom organizovanju. Oni će učesnicima preneti sopstvena iskustva stečena kroz organizovanje timova volontera.

Seminar se održava vikendom i ulaz je slobodan !

Finansijski izvestaji

Maksimalan broj učesnika po seminaru je 15.