Home [treninzi] TRENING “OSMISLI RADIONICU ZA MLADE”

TRENING “OSMISLI RADIONICU ZA MLADE”

60
0

muzika2Kancelarija za mlade grada Beograda i Kancelarija za mlade Novi Beograd organizuju trening za saradnike/ce lokalnih Kancelarija za mlade sa ciljem jačanja kapaciteta kroz sticanje novih veština onih koji su uključeni u rad KZM.

OSMISLI RADIONICU ZA MLADE je trening namenjem svim aktivnim KZM saradnicima/cama koji su zainteresovani da nauče KAKO DA OSMISLE I REALIZUJU RADIONICU ZA MLADE.

vreme: 25. 01. – 27. 01. 2011.,
mesto: Info room Kancelarija za mlade
, ul. 1300 kaplara br.2 (bočni ulaz Zadužbine Ilije M. Kolarca, Studentski trg br.5 )

PROGRAM TRENINGA – tematske celine obrađene kroz interaktivne radionice koje će voditi treneri sa višegodišnjim iskustvom u ovom polju obrazovanja biće realizovane tokom trodnevnog treninga.

Teme kojima će trening baviti su sledeće:

25. 01. 2011., sreda, 12h – 18h

Integracija i motivacija grupe i prezentacija

Prvog dana treninga ćemo se kroz praktične radionice baviti tehnikama integracije grupe, podizanja stepena motivacije, kao tehnika prezentacije prilikom održavanja radionice. Glavna pitanja su:

– kako privući pažnju učesnika?

– kako podići stepen motivacije?

– koji je cilj razmrdavalica i kako ih pravilno prezentovati?

 

26. 01. 2011., četvrtak, 14h – 20h

Metodologija rada i dizajniranje treninga i/ili radionace

Drugog dana treninga pažnju ćemo usmeriti ka metodologiji rada i strukturi radionice i/ili celog treninga, u slučaju da je sačinjen od većeg broja radionica.

 

27. 01. 2011., petak, 12h – 18h

Komunikacija, konflikti, feed back i evaluacija

Poslednjeg dana treninga fokus će biti na principa komunikacije u grupi, prevazilaženju konflikata, davanju feed back-a učesnicima radionice i različitim pristupima evaluaciji.

Program je osmišljen tako da se dnevno održava tri radionice od po 90 minuta, sa dve kraće pauze od po 15 minuta, kao i jednom dužom – od oko 45 minuta, za ručak koji će biti organizovan u centru.

 

PRIJAVA

  • Svaka lokalna Kancelarija za mlade može da prijavi do 3 učesnika/ce! Broj polaznika/ca je ograničen!

  • Potrebno je da zainteresovani imaju iskustvo u učestvovanju u radionicama (bilo kog tipa) i da su upoznati sa osnovama radioničarskog rada

Sve dodatne info: 069 8808 634, Jelena Mitić, Kancelarija za mlade Novi Beograd