Home [ volontiranje ] Budi IDOL mladima – volontiraj!

Budi IDOL mladima – volontiraj!

83
0

vesti7Mlad/a si, ambiciozan/na, motivisan/a? Želiš da naučiš nešto novo? Priključi se Inicijativi za društvenu odgovornost!
Ko smo mi?
Inicijativu za društvenu odgovornost osnovala je grupa mladih entuzijasta u februaru 2011. godine. Okupljeni oko ideje da stvorimo bolje uslove za život i svesni toga da se moramo sami boriti za sebe i svoje prilike, odlučili smo da preuzmemo stvari u svoje ruke i počnemo da se bavimo rešavanjem problema lokalne zajednice.
U oblast delovanja IDO-a spadaju zaštita životne sredine, ljudskih i manjinskih prava, prava životinja, podsticanje volonterizma kod mladih i razni oblici neformalne edukacije, uključujući seminare, tribine, edukativne kurseve. Više informacija možeš pronaći na sajtu www.ido.rs .

 


Koga tražimo?
Tražimo mladu osobu od 18 do 25 godina, sa ili bez radnog iskustva, koja je motivisana, vredna, kreativna, komunikativna, koja voli da radi u timu i želi da nauči nešto novo.
Ukoliko želiš da volontiraš na akcijama i projektima u Inicijativi za društvenu odgovornost u periodu od 3 meseca i istovremeno stekneš nova poznanstva i zabaviš se – prijavi se!

Šta će biti tvoja zaduženja?
U periodu od februara do aprila ćeš učestvovati u planiranju akcija i kampanja u okviru IDO, prisustvovati radionicama o timskom radu, javnom nastupu, strateškom planiranju…

Pitaš se šta ti dobijaš?
Na prvom mestu, bićeš u mogućnosti da radiš sa kreativnim ljudima u dinamičnom okruženju, da stekneš radno iskustvo i praktična znanja, kao i korisne kontakte. Kod nas ćeš naučiti kako se pišu projekti, kako se organizuju akcije, seminari, tribine.

Kako da se prijaviš?
Pošalji motivaciono pismo i kratku biografiju sa slikom na mejl adresu volonteri@ido.rs Prijavu možeš poslati do 28. januara 2012. u 17č.

Kandidati koji uđu u uži krug biće kontaktirani i pozvani na intervju.     

Za sve informacije možeš nas kontaktirati mejlom na volonteri@ido.rs ili telefonom na broj 064/2558104.