Home [treninzi] Radionica za promovisanje neformalnih vidova obrazovanja među beogradskim srednjoškolcima

Radionica za promovisanje neformalnih vidova obrazovanja među beogradskim srednjoškolcima

52
0

news3Udruženje “Kolektiv Pozitiv” i Društvo srpsko-japanskog prijateljstva “Tagai” pod pokroviteljstvom međunarodne inicijative “Balkans Let’s Get Up”od 10.09. do 01.10. organizuju RADIONICU za promovisanje neformalnih vidova obrazovanja među beogradskim srednjoškolcima.

Radionica će se održavati subotnjim popodnevima, u terminu od 14:00 do 17:30, na adresi Gospodar Jevremova 7.

Prijavite se za sva četiri dana ili odaberite one dane koji najviše odgovaraju Vašim interesovanjima i afinitetima.

Zbog prirode radionice i budući da je broj učesnika ograničen, učenici koji se budu prijavili za ceo program, biće u prednosti prilikom odabira.

 

Iskoristite priliku da zajedno razotkrijemo pojam neformalnog obrazovanja i naučimo kako da iskoristimo naše potencijale do maksimuma! Proširimo znanja i unapredimo talente uz naučne i umetničke kampove; proputujmo ceo svet, upoznajmo druge kulture i steknimo nove prijatelje kroz interkulturalnu razmenu; pokrenimo se i promenimo stvari na bolje sa programima omladinskog aktivizma!

PROGRAM:

10.09.2011. – Tvoje obrazovanje – tvoja stvar!

 

  1. Razotkrivanje pojma neformalnog obrazovanja sa Srđanom Đukićem

  2. Centar za vođenje karijere i savetovanje Beogradske otvorene škole Vam predstavlja radionicu pisanja biografije i motivacionog pisma

  3. Savladajte veštine samoprezentacije sa Draganom Bačanek i preuzmite odgovornost za svoje obrazovanje!

 

17.09.2011. – Oseti nauku! Iskusi umetnost!

 

  1. Prezentacija naučnih kampova i učenje kroz istraživanje. Upoznajte Istraživačku stanicu Petnica i njihove programe za srednjoškolce!

  2. Predstavljanje programa umetničkih radionica Šumatovačke škole. Razvijte kreativno razmišljanje, stvaralačko istraživanje i uplovite u svet novih ideja!

 

24.09.2011. – Ne maštaj o svetu, upoznaj ga!

 

  1. Prezentacija programa učeničke razmene koju organizuje InterKultura Srbije. Upoznajte druge kulture, steknite nove prijatelje i otvorite se ka svetu!

  2. Mladi istraživači Srbije će Vam kroz prezentaciju međunarodnih volonterskih kampova pokazati kako da živite u harmoniji sa prirodom i socijalnom okolinom, ali i kako da doprinesete boljem razumevanju među narodima.

 

01.10.2011. – A kada upoznaš svet, promeni ga!

 

  1. Program “Mladi u akciji” i Grupa “Hajde da…” će Vas pokrenuti na solidarnost, toleranciju i uzajamno razumevanje!

  2. Aleksandar Gubaš i klub OPA “Omladina pokreće akciju” će Vam pokazati kako zajedničkim snagama možete da rešite probleme omladine u Srbiji. Aktivirajmo se i promenimo svet zajedno!

 

Prijave nam možete slati putem online formulara  ili nam možete poslati mail na kolektiv.pozitiv@gmail.com sa Vašim podacima, razlozima za prijavljivanje i danima za koje se prijavljujete.

Za više informacija, posetite naš sajt http://www.kolektivpozitiv.org/