Home [njuz] Defile zastava Knez Mihailovom ulicom

Defile zastava Knez Mihailovom ulicom

51
0

mladi5Knez Mihailova ulica, 16. jul, 16:00-17:00

ISWiB 011 je najveća studentska konferencija u Jugoistočnoj Evropi koja u periodu od 10. do 17. jula u Beogradu okuplja preko 200 studenata iz 50 zemalja sveta.

Organizator ISWiB-a 011 je omladinska, nevladina i neprofitna organizacija „Svetski omladinski talas“.

ISWiB 011 se realizuje uz podršku Ministarstva prosvete, Kancelarije za mlade grada Beograda, GIZ fondacije, Turističke organizacije Beograda i brojnih drugih partnerskih organizacija iz zemlje i inostranstva

Defile zastava Knez Mihailovom ulicom u subotu 16. jula počeće u 16:00h kod učeničkog doma “Petar Drapšin” u Kralja Petra 84, gde su učesnici ISWiB-a smešteni.

Potom, 200 inostranih studenata, noseći zastave 50 zemalja sveta iz kojih potiču, defilovaće Knez Mihailovom ulicom na putu ka Trgu Republike, na kome će učesnici Teatar radionice izvesti ulični performans.

Nakon toga u Ustanovi kulture Vuk u 17:30h održaće se Ceremonija svečanog zatvaranja ISWiB-a.

Na ceremoniji Svečanog zatvaranja učesnici svake od 11 radionica prezentovaće svoj jednonedeljni rad.

Prezentacije će biti u vidu video materijala, fotografija, pesme, interaktivnog nastupa ili bilo kog drugog kreativnog vida komunikacije koji sami izaberu.

Ovom prilikom pozivamo Vašu medijsku kuću da na adekvatan način isprati ovaj nesvakidašnji defile i prenese javnosti simboličnu sliku stecišta 50 zemalja sveta u srcu Beograda.