Home [konkursi] Nagradni konkurs za najbolju preduzetnicu godine – „Žena za 5“

Nagradni konkurs za najbolju preduzetnicu godine – „Žena za 5“

49
0

studentNagradni konkurs za izbor preduzetne žene godine pod nazivnom „Žena za 5“ Opportunity Banke organizuje kao podsticaj ženskom preduzetništvu. Konkurs je namenjen vlasnicama malih ili srednjih preduzeća, ženama samostalnim preduzetnicama i ženama nosiocima registrovanog poljoprivrednog gazdinstva.

Pobednici konkursa će biti uručena nagrada u vrednosti od 500.000 dinara za namensko investiranje u razvoj i unapređenje vlastitog  poslovanja. Projekat podržava Nacionalna agencija za regionalan razvoj.

Prošlogodišnja pobednica konkursa Sanja Knežević, direktor Etno sela Latkovac, na konferenciji za novinare istakla je da je dobijena sredstva Opportunity Banke uložila je u infrastrukturu i na taj način unapredila svoje poslovanje. Pozvala je sve vlasnice malih preduzeća i gazdinstava u Srbiji da apliciraju na konkurs i na takav način stvore sebi šansu u prevazilaženju svakodnevnih poslovnih izazova.

Frejzer Hjum član Izvršnog odbora Opportunity Banke istakao je svoje prve pozitivne utiske Srbijom s obzirom na njegovu internacionalnu bankarsku karijeru. Izrazio je zadovoljstvo što je na novom radnom mestu zatekao mnoge projekte koji podstiču želje pojedinaca da ostvare svoje poslovne ambicije.

Svakodnevni izazovi poslovanja su u stvari izazovi klijenata, preduzetnika i farmera i zadatak Opportunity banke je da se uvek jednako trudi da bude podrška apsolutno svakoj pa i najmanjoj preduzetničkoj ambiciji svakog klijenta, istakao je Vladimir Vukotić, član Izvršnog odbora Banke zadužen za Poslovnih razvoj.

Opportunity Banka drugu godinu za redom podstiče i promoviše uspešne modele malog ženskog biznisa i upoznaje širu javnosti o značaju i važnosti stimulisanja ženskog samozapošljavanja i preduzetništva, rekla je Marijana Vujović, v.d. menadžer za marketing i komunikacije. Ovim projektom pruža se pojačana podrška ženama koje su samostalne u svom poslovanju.

Dostavljanje prijava za nagradni kokurs je do 5. avgusta na e-mail: konkurs@obs.rs. Uslove Konkursa možete pogledati ili preuzeti na sajtu Opportunity Banke i Nacionalne agencije za regionalni razvoj. Proglašenje pobednice je početkom septembra meseca 2011. godine.