Home [ knjige/tribine ] Konferencija Novih Lidera 2010

Konferencija Novih Lidera 2010

74
0

sample_1Ove godine New Leaders Conference održaće se 28. i 29. oktobra u prostorijama Narodne Banke Srbije.
New Leaders Conference je projekat organizovan od strane AIESEC–a Srbije. AIESEC je međunarodna platforma koja omogućava mladim ljudima da otkriju i razviju liderske potencijale kako bi imali pozitivan uticaj na društvo. Pošto je održivi razvoj jedna od tema kojima se AIESEC i članovi organizacije bave, ova konferencija predstavlja jedinstveni spoj liderstva i održivog razvoja.

Prvi dan biće posvećen upoznavanju delegata sa projektom, samom idejom ko su lideri i kako oni mogu da pokrenu promenu u društvu. Nakon otvaranja i uvodnog govora slediće dva kruga radionica na temu liderstva u održivom razvoju i dan se završava sumiranjem svega urađenog.

Odvojili smo jedan ceo dan da prikažemo gde svi naši delegati mogu da vrše uticaj na društvo. Tokom drugog dana prisutni će imati priliku da čuju iskustva ljudi koji se nisu plašili da pokušaju i na kraju su uspeli u ostvarenju svog cilja. Kako konferencija ne bi ostala samo na priči i deljenju iskustava, delegati će, u drugom delu dana, videti i šta sledi nakon konferencije. Objavljivanjem konkursa za projektne ideje, moćiće već tada da dobiju inicijalne ideje koje kasnije mogu da doprinesu promenama u društvu.

Prijave su otvorene za sve između 17 i 29 godina. Konferencija je internacionalnog karaktera tako da time predstavlja odličnu priliku za sve koji žele da prošire svoju mrežu kontakata kako bi uspeli da svoje ideje dovedu do realizacije.

Rok za apliciranje je 20. oktobar 2010. Do 23:00h

Svi zainteresovani mogu da popune aplikaciju na internet prezentaciji www.newleaders.org.rs

Gosti na seminaru su istaknuti i uticajni lideri iz zemlje i inostranstva, iz različitih sfera društvenog, privrednog, sportskog, naučnog i umetničkog života. Lideri koji su svoje učešće već potvrdili su: Momir Đekić (pobednik “Laboratorije slavnih 2010”), Milena Vujičić (prva srpkinja na Antarktiku), Sotiris Janopulos (CEO Coca-Cola Hellenic Srbija), Andrea Brbaklić (direktor sektora komunikacija „Erste Bank“), Orsolya Kovacs (Potpredsednik AIESEC-a International). Uslov za odabir lidera je da budu uspešni u profesionalnom i privatnom životu, kao i to da predstavljaju „uzorne modele” koji mogu svojom ličnošću da inspirišu delegate.

Predavanja i radionice na konferenciji će biti držane na engleskom i srpskom jeziku.

Partneri konferencije:

Coca-Cola Hellenic Srbija

Ernst&Young

Partner selekcije:

Telenor

Maedijski partner:

znanje.infostud.com