Home [ volontiranje ] Poziv za volontere «Menjaža – menjam tremu za pripremu»

Poziv za volontere «Menjaža – menjam tremu za pripremu»

72
0

menjazaVolonterska pozicija: saradnik na projektu «Menjaža – menjam tremu za pripremu»
Opis volonterske pozicije: cilj ovog projekta je da obezbedi veću dostupnost i produbljenu informisanost mladih o karijeri i da nizom primamljivih specijalno dizajniranih edukativnih materijala i radionica mladima Beograda približi karijerne opcije, informacije i da ih upiti u zahteve savremenog tržišta rada. Specifični ciljevi su:  bolja informisanost mladih o karijernim opcijama, veća integracija mladih u programe karijernog vođenja i savetovanja,  veća proaktivnost i motivisanost mladih da pronađu svoj «karijerni put».
Obaveze volontera su: učešće na treningu u Beogradu /dva dana tokom novembra/ i organizovanje i vođenje radionice – predavanja na teme karijernog vođenja  učenicima obrenovačkih srednjih škola do kraja 2010. godine.
Organizator: Kancelarija za mlade Gradske opštine Obrenovac i Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu
Lokacija: Obrenovac
Ciljna grupa: mladi
Potreban broj volontera: 2
Datum početka: 20. oktobar  2010.
Datum završetka: 20. decembar 2010.
Potrebna znanja i veštine:  razvijene komunikacione i prezentacione veštine, sklonost ka vršnjačkoj edukaciji, zainteresovanost za razvoj karijere u pravcu trenera / predavača
veb stranica: www.mladi.obrenovac.rs
Pokriveni troškovi: hrana, osveženje i troškovi prevoza
Očekivani rezultati za zajednicu: Ideja je da se mladima ukaže na načine kako da unaprede svoju konkurentnost na tržištu rada, da im se pomogne da razviju pozitivan stav prema vlastitoj budućnosti, uvide važnost lične inicijative, proaktivnosti u realizaciji profesionalnih ciljeva i na taj način unaprede svoj položaj na tržištu rada.
Prijava: radnu biografiju i motivaciono pismo poslati na kzm.obrenovac@yahoo.com . Za dodatne informacije 0118724025.
Rok za prijavu: 12. oktobar 2010.