Home [ knjige/tribine ] Šta sve može internet?

Šta sve može internet?

37
0

 U Beogradu će 9. i 10. juna ove godine biti održana konferencija iFront, posvećena najrazličitijim vidovima poslovanja preko interneta i vezano za internet. Zbog čega je neizostavno potrebno da svi zainteresovani za web poslovanje, i oni koji će to tek postati, budu prisutni na ovom događaju?

Odgovor na ovo pitanje na konferenciji za novinare ponudiće Dejvid Rodžers, stariji web analitičar-istraživač kompanije Pay-Pal i Nil Bad, bivši glavni urednik Yahoo! News, Finance and Sports i sadašnji vlasnik sajta DailyMe (obojica putem video obraćanja iz Sjedinjenih Američkih Država), kao i Vladimir Milisavljević, direktor agencije Front, organizator prvog iFronta.

Zašto su se vodeći ljudi kompanija kao što su PayPal i DailyMe, zatim Amazon, Cisco systems, Rapid Share, odlučili da dođu u Beograd i iznesu ovdašnjoj publici svoja iskustva; šta sve može internet biznis u svetu, a šta propuštamo mi u Srbiji; gde su vodeći domaći sajtovi i portali, gde je elektronsko plaćanje i online prodaja, u odnosu na svetska iskustva?
 

Izvor:Infostud