Home [konkursi] Pomoć u zapošljavanju mladih

Pomoć u zapošljavanju mladih

36
0

 Raspisan konkurs za učešće u međunarodnom programu zapošljavanja mladih. Program podrazumeva praksu za mlade u kompanijama na teritoriji opštine Novi Beograd. Svi učesnici dobiće sertifikat. Opština Novi Beograd raspisala je konkurs za učešće u međunarodnom programu zapošljavanja mladih, koji je realizovan potpisivanjem sporazuma sa Balkanskim fondom za decu i omladinu.

Za mlade ljude od 18 do 30 godina biće organizovana praksa u kompanijama na teritoriji opštine Novi Beograd, u trajanju od tri meseca, posle čega će dobiti sertifikat koji će im pomoći u daljem zapošljavanju.

Uslovi za praksu su da kandat ima završenu srednju školu, fakultet ili da studira, kao i da je zainteresovan za rad u dinamičnoj kompaniji i za sticanje radnog iskustva.

Opština Novi Beograd, Centar za razvoj lokalne ekonomije i Balkanska fondacija za decu i mlade za vreme prakse plaćaće praktikantima putne troškove u iznosu od 50 evra mesečno.

Kompanije koje žele da prime mlade ljude na radnu praksu, kao i mladi zainteresovni za obuku, formulare za prijavu mogu preuzeti sa intenet adrese – www.novibeograd.rs

Rok za prijavu je 31. januar 2009. godine, navodi se u saopštenju opštine.