Home [ mjuzik ] Anketa: ‘Na EXIT-u 09 voleo bih da vidim’

Anketa: ‘Na EXIT-u 09 voleo bih da vidim’

49
0

 Treću godinu za redom Kontra magazin organizuje anketu sa pitanjem  'Na EXIT-u 09 voleo bih da vidim?'. Ove godine publici je ponuđen najveći broj izvođača do sada, preko 170 bendova i muzičara. Posetioci na adresi www.exit.kontraweb.net mogu da glasaju za najmanje jednog izvođača ili da izaberu veći broj izvođača sa ponuđene liste.

Cilj ove ankete je da saznamo koji su najpopularniji strani bendovi koje bi publika najviše želela da vidi na najvećem regionalnom festivalu i dobitniku nagrade za najbolji Evropski festival 2007. godine, a koji će se održati od 9. do 12. jula 2009. godine u Novom Sadu.

Podsetimo da je prema rezultatima ankete koju je Kontra magazin sproveo 2006. godine najviše posetilaca našeg sajta u istoj anketi glasalo za sastav Red Hot Chili Peppers. Na drugom mestu su bili Depeche Mode, The Cure na trećem, Radiohead na četvrtom i Codlplay na petom mestu. Anketa iz 2006. pokazala je da bi na Exit festivalu 2007 publika najradije videla Red Hot Chili Peppers, a kao sto znamo publika je u organizaciji Exit festiala imala prilike da ih vidi na Green Festu u Inđiji 2007. godine.

Depeche Mode je 2007. godine bio bend koji je domaća publika najradije želela da vidi na Exit festivalu 2008. godine, a znamo da će zvezde Green festa 2009. godine biti upravo sastav Depeche Mode. Sastav Nightwish, prošle godine je bio na 11. mestu, a nastupio je ove godine na Exit 08 festivalu. Na drugom mestu prošlogodišnje ankete nalazi se sastav Radiohead, na trećem mestu sastav Led Zeppelin na četvrtom mestu The Cure dok je na petom mestu sastav Coldplay.
Anketa će trajati do 10. decembara 2008. godine.

Glasajte na www.exit.kontraweb.net

Izvor:Kontra