Home [ mjuzik ] Najveća produkcija koju je Beograd video na Jelen Pivo Live 08

Najveća produkcija koju je Beograd video na Jelen Pivo Live 08

54
0

 Ovogodišnji Jelen Pivo Live 08, pored izvanrednih izvođača, ponudiće srpskoj publici i neverovatnu produkciju. Prema rečima Zlatka Crnogorca, izvršnog producenta festivala, vrata festivala biće otvorena u 17 časova, a tunel koji je ranije na ovom stadionu služio za prilaz posetioca parteru iz sigunosnih razloga i bezbednosti svih posetioca je zatvoren, a na parter će se silaziti sa tribina stadiona. ‘’Idemo na to da napravimo takvu infrastrukturu koja će poništiti svako negativno iskustvo koje su posetioci eventualno imali sa stadionom Tašmajdan, a to se prvenstveno odnosi na dolazak i odlazak publike na stadion. Po prvi put smo u mogućnosti da na Tašmajdanu napravimo dovoljno široke stepenice koje će publici omogućiti da konstantno i tokom celog koncerta silaze i vraćaju se u parter sa tribina, i nesmetano odlaze i dolaze tokom celog festivala’’ navodi izvršni producent festivala, Zlatko Crnogorac.

Ni produkcijski festival neće zaostajati za ostalim događajima i velikim koncertima u našoj zemlji. Tako će biti napravljena najveća bina kojiu je Tašmajdanski stadion ikada video. ‘’S obzirom da smo u međuvremenu imali prilike da vidimo neke koncerte koji su nam podigli standard u smislu produkcije i zahtevnosti onoga što želimo da vidimo i čujemo, mislim tu pre svega na Rolingstonse, Chemical Brothers, The Police i kompletan Exit, Jelen Pivo Live neće ni malo zaostajati, šta više, biće to najveća produkcija koja je do sada viđena u Beogradu u smislu bine, svetla, videa i zvuka’’ dodao je Zlatko.

Ulaznice za Jelen Pivo Live festival se nalaze u prodaji i to po ceni od 1.450 dinara za prvi dan festivala, 1.250 dinara za drugi dan festivala i komplet karata po ceni od 2.500 dinara. Ulaznice se mogu naći na svim prodajnim mestima Eventima širom Srbije, Blagajni Doma omladine, Bilet servisa i Ticketlina.

Treći po redu Jelen Pivo Live otvoriće legendarni Iggy Pop and The Stooges 5. septembra. Pored njih prvog dana će nastupiti i čuveni Dinosaur Jr, Električni orgazam, Jarboli, Repetitor i Hipnotized, dok će drugog dana publiku zabavljati The Lemoheads, Partibrejkers, Disciplin A Kitschme, Majke, Strip i Shiroko.

Sve o festivalu možete da saznate na našem specijalnom sajtu na adresi www.kontraweb.net/jelenpivolive