Home [ mjuzik ] Otkazan koncert Kissa zbog “političko-bezbednosne situacije”

Otkazan koncert Kissa zbog “političko-bezbednosne situacije”

54
0

 Nastup hard rok grupe Kiss, najavljen za 11. maj na stadionu Tašmajdan, otkazan je zbog, kako se navodi u saopštenju organizatora, "političko-bezbednosne situacije" u Srbiji.Prema saopštenju Lupa Promotionsa, agent benda ih je obavestio da je bend posebno zabrinut zbog činjenice da su za 11. maj zakazani parlamentarni izbori.

U saopštenju je navedeno i da trenutna situacija u Srbiji grupu "podseća na njihovo zadnje gostovanje u Beogradu" (1997).

"Bend ovom prilikom izražava žaljenje zbog ovog otkazivanja ali im situacija nije ostavila mnogo izbora, te veruju da će uspeti nastupiti u Srbiji nekom drugom prilikom", navodi se u saopštenju, uz napomenu da "svi fanovi Kissa mogu pogledati njihov šou u Sofiji, koji je na rasporedu turneje 16. Maja".

Iz Lupe kažu da je od 10. februara, kada je počela prodaja ulaznica, do sada prodato gotovo 3.500 karata, što ocenjuju kao "sjajan rezultat s obzirom na situaciju koja se dogodila nakon februarskih demonstracija".

Početak povraćaja novca na prodajnim mestima Card Servisa i Eventima počeće u ponedeljak, 7. aprila, a na prodajnim mestima Bilet Servisa sedam dana kasnije.

Lupa Promotions napominje da može da potvrdi kako će se koncerti Marka Knopflera (10. jun), Lennyja Kravitza (24. jul) i Queena sa Paulom Rodgersom (20. oktobar) održati kako je planirano.

"U slučaju da se dogodi izrazito pogoršanje političke i bezbedonosne situacije, agenti i manageri će nas obavestiti o budućim potezima", navodi se u saopštenju.

Izvor:Popboks