Home [ mjuzik ] Kojot demantuje raspad Eyesburna

Kojot demantuje raspad Eyesburna

67
0

 Od kontraverznog nastupa za Pravoslavnu novu godinu ispred Savezne skupštine, velikani beogradskog HC-crossover zvuka nisu održavali koncerte, a pročulo se i da bend više ne funkcioniše.U izjavi za sajt Popboks, lider Eyesburna Nemanja Kojić Kojot demantuje da je došlo do raspada grupe, već samo da je među članovima postignut dogovor o privremenoj pauzi.

„Istina je da je bilo izliva emocija i strasti posle koncerta ispred Savezne skupštine, ali Eyesburn se nije raspao“, kaže Kojot za Popboks.

„Nakon skandala koji sam napravio na tom koncertu Eyesburn nije radio. Međutim, odmah posle tog događaja smo seli i razgovarali. Dogovorili smo se da ne raspuštamo bend i da napravimo pauzu. Primirićemo se do polovine sledeće godine, kada ćemo verovatno imati novi album“.

Podsetimo, na koncertu organizovanom od strane Vlade Srbije 13/14. januara 2007, učestvovali su Eyesburn, Block Out, Bjesovi, DLM i još nekoliko domaćih bendova raspoređenih pre i posle nastupa Cece Ražnatović na istom mestu.

Kada je negde duboko posle ponoći Eyesburn krenuo sa svirkom, Kojot je prilično uzbuđen rekao okupljenima da su oni tu samo zbog honorara, da ne podržava političke stranke…, nakon čega su mu organizatori isključili mikrofon, a potom je prekinut ionako kratak nastup Eyesburna.

Eyesburn je poslednji album, How Much For Freedom? (PGP), izdao pre dve godine, a Nemanja je letos za beogradski SKC objavio solo debi Coyote Meets Terrortone Sound Production.

Izvor: Popboks