Home [ mjuzik ] Beogradski Sindikat možda završava karijeru

Beogradski Sindikat možda završava karijeru

46
0

 Najpoznatiji srpski hip hop bend trenutno snima svoj treći album, koji bi trebalo da bude objavljen do kraja godine, i mogao bi da bude među poslednjim izdanjima u karijeri tog hip hop sastava."Potrudićemo se da uradimo vrlo zanimljiv album, jer će to možda biti jedan od naših poslednjih albuma.
Već imamo dosta godina rada iza sebe. Možda je vreme da se povučemo i ostavimo mesta mlađima", rekao je agenciji Beta član Beogradskog Sindikata Feđa Dimović.

U slučaju da Sindikat prestane sa radom, Dimović kaže da će njegovih 11 članova "nastaviti da se bave muzikom na neki način" najverovatnije kroz svoju izdavačku kuću Prohibicija, koja će izdavati albume mladih hip hop muzičara.

Novi album još uvek nema naziv, a Dimović kaže da bi se na njemu moglo naći dosta materijala koji je preostao od rada na drugom albumu Svi zajedno (2005).

"Na novom albumu biće raznih tema, ali nećemo se mnogo baviti politikom što verovatno svi očekuju. Od 50 naših pesma do sada su samo četiri bile političke, ali nas ipak prati epitet da smo politički bend", kaže Dimović.

Prema njegovim rečima, Beogradski Sindikat planira da novi album snimi sa "nekim ozbiljnim gostima", ali još ne žele da otkrivaju ko će sve to biti.