Home Konkursi za tvoj poduhvat Konkurs za autore tekstova na projektu “Saradnjom za mlade”

Konkurs za autore tekstova na projektu “Saradnjom za mlade”

189
0

Centar za edukaciju i društvenu emancipaciju mladih – CEDEM u saradnji sa Kancelarijom za Kosovo i Metohiju realizuje projekat “Saradnjom za mlade”. Cilj projekta je poboljšanje položaja mladih kroz povezivanje i saradnju mladih iz Beograda i mladih iz Autonomne pokrajine Kosova i Metohije (AP KiM). U okviru projekta biće izrađena publikacija sa predlozima praktičnih politika za poboljšanje saradnje mladih iz Beograda i mladih iz AP KiM.

Ukoliko imaš između 19 i 30 godina, studiraš na Beogradskom Univerzitetu, društveno si aktivan i imaš ideju za poboljšanje saradnje mladih iz Beograda i iz AP KiM, pozivamo te da nam svoj predlog praktične politike dostaviš do 10. oktobra na mejl adresu office@ngocedem.com. Rad treba da bude u formi predloga praktične politike za poboljšanje saradnje mladih dok naziv rada možeš sam izabrati.

Zamišljeno je da publikacija sadrži ukupno 10 predloga praktičnih politika čiji su autori mladi iz Beograda i mladi iz AP KiM. Rad treba da bude u Word-u, font 12pt Times New Roman i treba da ima između tri i pet strana A4 formata. Nakon izrade publikacija će biti katalogizovana i promovisana među mladim ljudima putem medija i društvenih mreža.

Rok za slanje radova je 10. oktobar do 23:59h. Za sva dodatna pitanja možeš nam se obratiti putem mejl adrese office@ngocedem.com.

Link za prijavu