Home [ volontiranje ] KONKURS ZA NACIONALNU NAGRADU ZA VOLONTIRANJE 2018.

KONKURS ZA NACIONALNU NAGRADU ZA VOLONTIRANJE 2018.

251
0

Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv pozivaju sve organizacije, kompanije, javne institucije i pojedince koji sprovode volonterske aktivnosti da se prijave na konkurs za Nacionalnu nagradu za volontiranje.

Kroz Nacionalnu nagradu za volontiranje biće nagrađeni različiti oblici volontiranja koji su realizovani u prethodnih godinu dana na teritoriji Republike Srbije, u kategorijama: Najbolja volonterska akcija; Program dugoročnog volontiranja; Program korporativnog volontiranja; Volonter godine.

Po prvi put ove godine, dodeljuje se kategorija Volonter godine – za izuzetan doprinos pojedinca prilikom realizacije volonterskih aktivnosti.

O dobitnicima nagrade odlučivaće žiri sastavljen od predstavnika državnih institucija, kompanija, poslovnih udruženja,  nevladinih i međunarodnih organizacija. Nagrade će biti uručene na događaju koja će se održati na Međunarodni dan volontera, 5. decembra 2018. godine

 

Konkurs je otvoren do 2. novembra 2018. godine, a više informacija o kategorijama i formulare za prijavu možete preuzeti na OVOM linku.