Home [treninzi] Trening “Dobrim stavom, korisnom veštinom i novim znanjem – jači težimo zaposlenju”

Trening “Dobrim stavom, korisnom veštinom i novim znanjem – jači težimo zaposlenju”

32
0

Bestseler objavljuje poziv za učesnike i učesnice sa teritorije Vojvodine, Beograda i Južne i istočne Srbije na programu “Dobrim stavom, korisnom veštinom i novim znanjem – jači težimo zaposlenju”, koji se realizuje uz podršku Ministarstva omladine i sporta.

 

Opis programa: Program “Dobrim stavom, korisnom veštinom i novim znanjem – jači težimo zaposlenju” obezbeđuje obuku za 21 mladu osobu, motivisanih da poboljšaju i utilizuju svoje znanje i veštine radi bržeg zapošljavanja ili samozapošljavanja i smanjenja stope nezaposlenosti i neaktivnosti u navedena 3 regiona.

Projekat se bavi problematikom razumevanja, definisanja, prepoznavanja, usvajanja i iskustvenog testiranja vlastitih prenosnih (transverzalnih/generičkih) veština, uz kreiranje plana zapošljavanja/samozapošljavanja kroz inovativne metode i prenos novih znanja i iskustava u opipljive krajnje proizvode projekta.

Glavni efekat je poboljšanje kompetencija za rešavanje savremenih izazova na kreativan, nezavisan i netradicionalan način na polju ličnog ekonomskog statusa.

Starosna struktura: 18-30
Aktivnosti: Trening 1 – Niš, 22-26.09.2016; Trening 2 – Vršac, 21-24.11.2016; Radionica – Beograd, 20-22.01.2017. (tbc)
Organizator snosi troškove smeštaja i prevoza.
Od učesnika/ca se očekuje da budu u mogućnosti da učestvuju na svim aktivnostima.
Zainteresovani/e bi trebalo da popune aplikacionu formu i pošalju na office@best-seller.org.rs
Rok za prijavu je 09. septembar 2016.
Broj učesnika: 7 po regionu
Rezultati selekcije će biti poznati najkasnije do 12.09.2016.

Posebno ohrabrujemo da se prijave za program osobe ženskog pola, pripadnici/ce nacionalnih manjina i osobe koje nisu u sistemu obrazovanja, zaposlenja niti su na nekoj vrste obuke.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, ne oklevajte da pišete na gore navedenu e-mail adresu.