Home [njuz] OTVOREN KONKURS ZA TREĆU GENERACIJU “KREATIVNOG MENTORSTVA” U SRBIJI

OTVOREN KONKURS ZA TREĆU GENERACIJU “KREATIVNOG MENTORSTVA” U SRBIJI

35
0

„Kreativno mentorstvo” je jedinstveni mentorski program u Srbiji koji pruža mogućnosti za lični i profesionalni razvoj onih koji se bave kulturom i primenjuje mentorstvo kao metod doživotnog učenja i napredovanja. Treći ciklus programa traje od aprila 2016. do maja 2017. godine i besplatan je za učesnike.

 

Konkurs traje do 29. februara 2016. godine i namenjen je mladim profesionalcima u oblasti kulture i budućim liderima iz svih delova Srbije, iz javnog, civilnog ili privatnog sektora, sa iskustvom u bavljenju umetnošću, kulturnim nasleđem, kreativnim industrijama, obrazovanjem u kulturi, menadžmentom, produkcijom, istraživanjem u oblasti kulture, aktivizom, medijima i komunikacijom u vezi sa kulturom i dr. koji prepoznaju da bi im bila korisna i značajna podrška mentora u razvoju njihovih ideja, projekata, inicijativa i sticanju novih veština, znanja i perspektiva.

U prilogu se nalaze detaljan tekst konkursa i prijavni formular, koji se mogu preuzeti i sa sajta www.kreativnomentorstvo.com.

Posetite Facebook stranicu programa https://www.facebook.com/creativementorship/ i event namenjen konkursu https://www.facebook.com/events/625230750948806. Za sva pitanja i nedoumice pišite organizatorima na info@kreativnomentorstvo.com.

Zainteresovani mogu više informacija o programu, istorijatu, iskustvima učesnika i brojnim saradnicima i partnerima pročitati na sajtu www.kreativnomentorstvo.com.