Home [konkursi] “GRČKOM INICIJATIVOM DO RADNOG ISKUSTVA” – tromesečni program prakse u 13 kompanija

“GRČKOM INICIJATIVOM DO RADNOG ISKUSTVA” – tromesečni program prakse u 13 kompanija

36
0

Pozivamo studente i zainteresovane saradnike na predstavljanje programa GRČKOM INICIJATIVOM DO RADNOG ISKUSTVA” i na promociju portala StudentskaPraksa.com.  

Predstavljanje programa biće organizovano 24.februara 2016.godine sa početkom u 12 časova u Svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Beogradu. Studenti će imati prilike da se u direktnom kontaktu sa predstavnicima kompanijama i Helenskog privrednog udruženja upoznaju sa detaljima konkursa, kao i iskustvima prošlogodišnjih polaznika.

Istog dana na istom mestu sa početkom u 11 časova biće predstavljene funkcionalnosti portala studentskapraksa.com i zainteresovani studenti će moći da saznaju više o načinu prijavljivanja, praćenja statusa prijave i svim informacijama koje ovaj portal Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata nudi. 

Studenti osnovnih i master studija mogu da se prijave za praksu u kompanijama “Alpha Bank”, “Eurobank”, “Piraeus”, Vojvođanska banka, Hotel Metropol, Hotel AD Junior, „V+O Communications“, „Palo Technologies“, „Intelli“, Fabrika šećera „Crvenka“, „Chipita“, „Eurofast Global“. Detaljni opisi praksi nalaze se na adresi www.studentskapraksa.com. Prijave za praksu moguće su isključivo elektronskim putem na istom sajtu. Rok za prijave je 3.mart 2016.

Više informacija na http://www.mfa.gr/serbia/sr/the-embassy/news/grckom-inicijativom-do-radnog-iskustva.html