Home [akcija] Besplatna obuka prve pomoći

Besplatna obuka prve pomoći

62
0

book42% populacije u Srbiji je posebno po nečemu. Želiš li i ti da budeš deo tih 2%? Želiš li da i ti budeš poseban/na po nečemu? Poseban/na po tome što želiš, možeš i ZNAŠ kako nekome da spasiš život!
Želiš? Čestitamo, ispunio/la si prvi uslov! Još ako imaš 15-30 godina i pritom dolaziš iz Leskovca ili drugog mesta koje pripada Jablaničkom okrugu, ispunio/la si i druga dva uslova!

Sada više ne postoji ništa što će te sprečiti da se prijaviš na BESPLATNU OBUKU PRVE POMOĆI, koju Donorska mreža Srbije organizuje u okviru projekta „Pomozi prvi!“, a u saradnji sa Crvenim krstom. Stoga, planiraj da se 14., 15. i 16. oktobra u terminima od 8 – 12h (ukupno 12 sati) družiš sa nama i od predavača sa višedecenijskim iskustvom naučiš kako da pomogneš sebi i drugima. Potrebno je da sa sobom poneseš vedar duh i spremnost za učenjem i dobrim druženjem. Osveženje, hranu, opremu i sve ostalo ti obezbeđujemo mi. I za sam kraj, tvoj trud ćemo nagraditi sertifikatom, literaturom, poklonom iznenađenja i šansom da budeš poseban/na medijska zvezda!
Pročitao/la si pažljivo sve do sada? To znači sa ŽELIŠ DA SE PRIJAVIŠ na ovu obuku. Učini to što pre, jer BROJ MESTA JE OGRANIČEN. Najkasnije do 9. oktobra nam pošalji svoje podatke (ime, prezime, godinu rođenja, zanimanje, e-mail i broj telefona) na aleksandar_nesic@dm.org.rs (sa naznakom: Prijava za obuku) ili nam iste javi na telefon 061/635-79-74.
Ukoliko imaš još nekih pitanja ili nedoumica, slobodno nas kontaktiraj, biće nam drago da ti odgovorimo / pojasnimo iste.
Projekat „Pomozi prvi!“ sprovodi Donorska mreža Srbije, u okviru programa „Mladi su zakon“ Projekat „Mladi su zakon 2015 – Jablanički, Pirotski i Pčinjski okrug“, sprovodi udruženje Narodni parlament, finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.