Home [treninzi] KONKURS ZA VOLONTERSKU PRAKSU U KANCELARIJAMA JAVNIH BELEŽNIKA

KONKURS ZA VOLONTERSKU PRAKSU U KANCELARIJAMA JAVNIH BELEŽNIKA

50
0

Evropsko udruženje studenata prava (ELSA) iz Beograda organizuje konkurs za praksu za studente/studentkinje Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu u kancelarijama javnih beležnika.

 

Trajanje: Dve nedelje.

Praksa kod javnih beležnika će započeti neposredno nakon odabira kandidata/kandidatkinja (19. oktobra 2015. godine za 10 studenata/studentkinja, i u drugom terminu od 02. novembra 2015. godine za 9 studenata/studentkinja).

Radno vreme: Puno radno vreme.

Mesto obavljanja prakse: Radne prostorije javnih beležnika (opštine: Rakovica, Palilula, Zemun, Sopot, Novi Beograd, Surčin, Vračar, Lazarevac, Zvezdara, Čukarica).

Opis poslova: Praksa će se obavljati u saradnji sa mentorom i drugim zaposlenim licima. Obuhvata upoznavanje sa načinom rada Javnih beležnika, evidencijom predmeta i pisanjem podnesaka, kao i obavljanje različitih poslova iz oblasti prava kojima se javni beležnici bave.

Praksa nije plaćena.

Uslovi za učešće na konkursu:
• status studenta/studentkinje IV godine osnovnih akademskih studija Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu
• poznavanje engleskog jezika
• poznavanje rada na računaru
• ozbiljnost i motivisanost u radu

Kriterijumi izbora: Izbor kandidata/kandidatkinja vršiće se na osnovu podataka iz aplikacionog formulara i intervjua koji će biti obavljen sa onima koji uđu u uži izbor. Posebno će se uzeti u obzir posvećenost i motivisanost kandidata/kandidatkinje.

Način prijavljivanja: Popunjen aplikacioni formular sa naznakom „PRAKSA I TERMIN“ i „PRAKSA II TERMIN“, poslati na vpstep@elsa.org.rs do 10. oktobra 2015. godine u 23.59h, ukoliko se prijavljujete za prvi termin i do 25. oktobra 2015. godine u 23.59 h ukoliko se prijavljujete za drugi termin.

Informacije:
Nevenka Ivošević
vpstep@elsa.org.rs
(00) 381 60 35 16 429

APLIKACIONI-FORMULAR-JAVNI BELEŽNICI