Home [njuz] Prijavite se za učešće u projektu „Osiguraj se“.

Prijavite se za učešće u projektu „Osiguraj se“.

57
0

avion2Projekat „Osiguraj se“ namenjen je beogradskim srednjoškolcima, i ima za cilj da poboljša njihova znanja o bezbednosti na internetu.

Sam projekat sastoji se iz dva dela :

 

•           Trodnevnog seminara u periodu od 24 – 26. 10. 2014 na Gučevu

•           Vršnjačkih radionica u srednjim školama koje uzmu učešće u projektu

Prvi deo projekta „Osiguraj se“ podrazumeva održavanje trodnevnog seminara za ukupno 30 srednjoškolaca iz beogradskih srednjih školana Gučevu, od 24. do 26. oktobra 2014. godine.

Na ovom trodnevnom seminaru učesnicima će predavanja držati eminentni stručnjaci iz ove oblasti , a učesnici će nakon uspešnog završetka ovog seminara dobiti sertifikate o učešću kao i zvanje „vršnjačkog edukatora za bezbednost dece na internetu“.

Troškovi prevoza, smeštaj i ishrane učesnika u potpunosti ( 100 % ) pokriva organizator projekta, tako da učesnici projekta ne snose nikakve troškove.

Smeštaj u Gučevu obuhvata 2 noćenja na bazi punog pansiona .

Takođe, pored edukativnog dela seminara, predviđeno je i slobodno vreme, za međusobno druženje učesnika i stvaranje novih kontakata i građenje novih prijateljstava.

Drugi deo projekta „Osiguraj se“ sastoji se iz vršnjačkih radionica koje će učesnici trodnevnog seminara u Gučevu, nakon uspešnog završetka seminara, održati u svojim srednjim školama, svojim vršnjacima, na temu bezbednosti na internetu.

Ovaj drugi segment projekta predviđen je kako bi se obezbedil oda znanje o bezbednosti na internetu stekne što veći broj srednjoškolaca, i da na taj način makar minimalno povećaju svoju bezbednost dok borave na internetu.

Termin održavanja radionica trebalo bi da bude između 10. novembra i 15. decembra.

Sve troškove organizacije ovih radionica u srednjim školama ( štampu promo materijala, trškove osveženja ) snosi organizator projekta, tako da škole partneri na projektu nemaju nikakve dodatne troškove po ovom osnovu.

Pozivamo vas da se prijavite za učešće u projektu slanjem svog CV-ja najkasnije do 15.oktobra, na mejl : nvocedem@gmail.com

Svi primljeni kandidati biće obavešteni najkasnije do 17.oktobra o terminu pripremnog sastanka pred odlaska na Gučevo, gde će biti realizovana prva faza projekta.

Za sve ostale informacije stojimo vam na raspolaganju putem mejla : nvocedem@gmail.com