Home [ volontiranje ] Postanite volonter Centra za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu

Postanite volonter Centra za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu

78
0

work5Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da i ove školske godine Centar za razvoj karijere prima nove volontere u svoj tim. Svi zainteresovani studenti Univerziteta u Beogradu imaće sjajnu priliku da se uključe u one projekte koji im se čine najinteresantnijim i najpraktičnijim. U sklopu redovnih aktivnosti Centra, programa koje mi organizujemo, kao i dešavanja na kojima se pojavljujemo, volonteri su vredan deo našeg tima. CzRK volonteri imaju priliku da pomognu u direktnoj organizaciji i realizaciji tih aktivnosti, da mnogo toga nauče, upoznaju kolege i predstavnike akademske i poslovne zajednice i na kraju, sa sobom ponesu novostečena znanja i praktično iskustvo.

Prvi zadatak u našem timu biće učešće u završnici BG PRAKSE. Učestvovaćeš u realizaciji svečanog događaja jednog od najvećih programa Centra za razvoj karijere! Vaša glavna zaduženja biće rad na organizaciji, upućivanje zvanica i dodela potvrda mentorima i studentima. Kroz ove aktivnosti moći ćete da steknete praktična znanja o poslovnoj komunikaciji i organizaciji događaja, kao i da upoznate nove ljude.

Pored toga možete se uključiti i u promotivnu akciju „CzRK na tvom  fakultetu“  čija je realizacija predviđena u narednim mesecima. Učešće u ovom projektu može vam pomoći da unapredite prezentacione i komunikacione veštine kroz druženje sa kolegama i timski rad.

Proteklih godina pomoć naših volontera bila nam je veoma dragocena i voleli bismo da se i ove godine družimo sa novim timom i zajedno napredujemo!

Prijavu možete popuniti na sledećem linku:https://docs.google.com/forms/d/1s-9Fhr17I6KPl8jNVGkE_JbVTMIxE_eT2Pr7XkrwIRA/viewform?c=0&w=1

Rok za prijavu je 6.oktobar 2014.