Home [akcija] Nastup bendova Just friends and lovers i Robotra //KC Grad// 22. oktobar,...

Nastup bendova Just friends and lovers i Robotra //KC Grad// 22. oktobar, 22h

75
0

 

Nakon Hrvatske i Bosne, u beogradski KC Grad, 22. oktobra stižu austrijski bendovi Just Friends and Lovers (http://fettkakao.bandcamp.com/album/what-colour) i Robotra (https://soundcloud.com/robotra) koji će označiti jesenji povratak melodičnim i bučnim zvucima gitare i basa. ‘’The best of the Gratz underground’’- bendovi Robotra i Just Friends and Lovers će se potruditi da svojim zaraznim melodijama razmrdaju dosadan utorak.

 

 

Just Friends and Lovers je trojac koji čine tri gengsta devojke- Veronika Adamski, Magdalena Gasser i Lina Gärtner. Njihov zvuk karakterišu sanjive pop melodije sa elementima panka, elektronike, pa čak i hip-hopa. Robotru, tročlani lo-fi bend, čine Thomas Hammer, Thomas Baumi i Juli Haberlik. Svoje ugodne melodije kriju iza hrpe distorzije i fuzz efekta. Oba benda izdaju za kuću Fettkakao (http://www.fettkakao.com/) iz Beča koja se pored muzike bavi i promocijom vizualne umetnosti.

 

 

Podrška gostima biće beogradski DJduo Del Bombers (http://www.mixcloud.com/L0s_B0mber0s/) koji će vas razigrati indie/surf/beachwave/tropical muzičkim miksom.

 

 

Koncert označava početak rada net label-a WITHOUTAHOE (https://www.facebook.com/Withoutahoe) koji će u narednom periodu začiniti beogradsku alternativnu muzičku scenu. Koncert je zakazan za 22h, a karte se mogu kupiti u KC Grad po ceni od 200 dinara.

 

 

 

RSPV: https://www.facebook.com/events/210567952447458/?fref=ts