Home [ volontiranje ] Mladi istraživači Srbije otvaraju konkurs za najbolju fotografiju i priču sa volonterskog...

Mladi istraživači Srbije otvaraju konkurs za najbolju fotografiju i priču sa volonterskog kampa!

67
0

Mladi istraživači Srbije otvaraju konkurs za najbolju fotografiju i priču sa volonterskog kampa!
Konkurs traje do 21. oktobra, ponedeljka, do 10 sati ujutru, a svoje fotografije i priče možete slati na vss@mis.org.rs.

 

Fotografije i priče bi trebalo da prikažu pravu prirodu volonterskog kampa, da pošalju poruku o motivaciji za volontiranje u inostranstvu, značaju promene koju ono nosi, da pokažu rezultat kampa. Podelite sa ostalima svoju neverovatnu avanturu!

–    pošaljite nam do 3 fotografije. Svaku fotografiju opišite kratkim nazivom;
–    priča ne treba da bude duža od 1-2 strane u Word-u. Može da sadrži i sliku;
–    obavezno ostavite svoje ime i prezime, datum rođenja i, ako želite, nešto o sebi, kao i gde i kad ste bili na kampu (do 200 karaktera).

Najbolje fotografije i priče će postati deo izložbe “Volonterski pogled na svet” koja će biti postavljena u Studentskom kulturnom centru u Beogradu od 23. oktobra (svečano otvaranje u 18.00h) do 25. oktobra.

Najbolje ocenjena fotografija i priča od strane posetilaca SKC-a u toku izložbe doneće volonterima autorima oslobađanje od participacije za odlazak na kamp, seminar ili razmenu u 2014. godini, a svi izabrani radovi za izložbu će biti prevedeni i predstavljeni na godišnjoj skupštini Alijanse evropskih volonterskih servisa početkom novembra, koja okuplja 51 nacionalni volonterski servis iz Evrope i sveta! Vaša fotografija ili priča, prevedena na preko 20 jezika, tako će se naći pred volonterima koji će se prijavljivati na kampove naredne godine, iz 51 organizacije! Naročito će biti promovisane u organizaciji na čijem ste kampu bili.

Konkurs se sprovodi u okviru projekta „Volonteri – aktivni i mobilni mladi“, kog sprovodi udruženje Mladi istraživači Srbije – Volonterski servis Srbije, a finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.