Home [zabavnik] Homerova krofna kao CD pakovanje

Homerova krofna kao CD pakovanje

48
0

simpsonsrofna20th Century Fox, Gracie Films i Extreme Music zajednčki izdaju soundtrack sa muzikom iz Simpsonovi na filmu. Soundtrack će biti pušten u prodaju uoči premijere 24. jula a specijalna limitirana edicija pojaviće se nedelju dana kasnije.

Dobitnik Oskara, Hans Zimmer komponovao je originalnu muziku za Simpsonove na filmu. Pored klasične teme iz popularne TV serije na albumu se nalaze numere koje prate komični i satirični duh filma, uključujući i specijalni remiks koji će uskoro moći da se čuje na radio stanicama i u klubovima širom sveta, izdvajajući muziku Simpsonovih kao nešto što se do sada nije moglo čuti.

Pred Zimmerom je bio jedinstven izazov. „Simpsonovi odražavaju tako ironičan deo savremene kulture“, kaže on. „Ja sam se trudio da prenesem stil Simpsonovih bez iznurivanja publike i iziskivanja preteranih stavova“.

 

simspons_krofna_cd

 

Pored albuma koji će biti u klasičnom, pojaviće se i limitirana edicija u specijalnom pakovanju. “Mi smo želeli da se dobro zabavimo”, smeje se Zimer, “i da uradimo nešto što će zaista dotaći fanove koji će teško moći da zaobiđu ovo izdanje u muzičkoj prodavnici”.

Specijalna edicija albuma sa muzikom iz Simpsonovih na filmu  biće u obliku Homerove omiljene ružičaste krofne posute raznobojnim ukrasnim mrvicama, spakovana u kutiju nalik onoj iz pekare.

Oba izdanja se mogu rezervisati na Amazonu ili preko The Simpson’s Online Store (www.thesimpsonsshop.com), a širom sveta će biti distribuirana posredstvom Warner Music Group.

Na albumu se nalazi 15 numera: The Simpsons Theme (Orchestral Version), Trapped Like Carrots, Doomsday Is Family Time, Release The Hounds, Clap For Alaska, What’s An Epiphany?, Thank You Boob Lady, You Doomed Us All… Again, …Lead, Not To Read, Why Does Everything I Whip Leave Me, Bart’s Doodle, World’s Fattest Fertilizer Salesman, His Big Butt Could Shield Us All, Spider Pig, Recklessly Impulsive.

Simpsonovi na filmu  će biti premijerno prikazani 25. jula u Domu sindikata u dva termina – 19.00 i 21.00, a bioskopski start je 26. jula.

 

O Hansu Zimmeru

Hans Zimmer je jedan od najpopularnijih i najuspešnijih holivudskih filmskih kompozitora. Pisao je muziku za veliki broj blokbastera, kao što su Gladijator, Betmen počinje, Da Vinčijev kod. Bio je član grupe The Buggles koja je poznata po svom velikom hitu Video Killed The Radio Star. Zimer je danas prepoznatljiv po svom jedinstvenom načinu upotrebe tehnologije pri komponovanju za veoma različite filmove, kao što su Nemoguća misija 2, Hanibal, Poslednji samuraj, Pad crnog jastreba. Dobitnik je Oskara, Zlatnog globusa, nagrada Toni i Gremi i mnogih drugih.

{YouTubeVideo id=wTU6N41-pDk}