Home [treninzi] Konkurs ”Ogledalo žene odrazi stvarnosti njene”

Konkurs ”Ogledalo žene odrazi stvarnosti njene”

96
0

Neformalna grupa građana/ki ”Drugarice i Drugovi” raspisuje nagradni konkurs za polaznice umetničko-fotografskih radionica ”Ogledalo žene odrazi stvarnosti njene”. Konkurs je otvoren za devojke starosti od 15 do 26 godina sa teritorije Beograda i bliže okoline.
Pri odabiru učesnica vodiće se računa o ravnopravnoj zastupljenosti svih nacionalnosti, političkih ubeđenja, rasa, religije, seksualne orijentacije, mentalne ili fizičke sposobnosti ili bilo koje vrste različitosti.
Edukacija će se sastojati od dve radionice koje će se održati 20. i 21, aprila na kojima će se polaznice upoznati sa osnovama rodne ravnopravnosti, diskriminacije i nasilja nad ženama. Nakon završenog edukativnog dela, učesnice radionice će biti u mogućnosti da svoje autorske radove prezentuju kroz izložbu fotografija.

Izložba fotografija ”Ogledalo žene – odrazi stvarnosti njene” će na kreativan i umetnički način prikazati različite lične priče žena i njihov položaj u društvu. Na dan otvaranja izložbe dodelićemo nagrade za najbolje tri fotografije.

Link za prijavu

FB stranica organizacije