Home [njuz] AIESEC business day – Budućnost stiže, dočekaj je spreman

AIESEC business day – Budućnost stiže, dočekaj je spreman

32
0

 

U periodu od 10. do 12. aprila 2013. godine u Beogradu, održaće se konferencija pod nazivom „AIESEC business days”, u organizaciji AIESEC-a, najveće međunarodne organizacije vođene od strane studenata. Konferencija se održava po drugi put i za cilj ima da studentima približi ključne teme savremenog poslovanja, olakša im prve korake u karijeri kroz niz predavanja i radionica, i omogući im povezivanje sa predstavnicima kompanija.

Delegati će moći da odaberu jednu od 4 oblasti: marketing, menadžment ljudskih resursa, finansije i preduzetništvo, o kojima mogu da saznaju najnovije trendove, i šta je to što će u narednom periodu biti aktuelno u ovim oblastima . Ideja kompletnog projekta jeste da studente upozna sa predstavnicima kompanija, nevladinih organizacija i akademskog sektora koji mogu da im daju uvid u realne poslovne situacije u okviru izabrane oblasti i posavetuju ih kako da se u njima snađu.

Pored predavanja, delegatima će biti pružena šansa da se upoznaju sa predstavnicima kompanija učesnica u okviru dela projekta koji se zove „Company Circles”, gde će delegate moći da porazgovaraju bliže sa predstavnicima kompanija i raspitaju se o mogućnostima koje ove kompanije pružaju. Osim toga, na Fakultetu organizacionih nauka će pre samog projekta biti realizovane i dve tribine – „Tips & tricks u prodaji” i „Kako upravljati ličnim finansijama”.

Osim smernica i osnovnih znanja, želja nam je da studente motivišemo da se dalje usavršavaju u nekoj od ovih oblasti. Konferencija je namenjena svim studentima. Iskoristite jedinstvenu priliku, prijavite se za učešće na seminaru i počnite sa prikupljanjem praktičnih znanja koja će vam sutra predstavljati značajnu konkurentnu prednost.

Na projektu će ušestvovati neke od najznačajnijih kompanija u Srbiji u pomenutim oblastima, kao što su: KPMG, PwC, Human Synergistics, PSTech, Konsalting Aktiv, EOS i Matrix.

AIESEC je međunarodna platforma koja omogućava mladim ljudima da otkriju i razviju sopstvene potencijale. Prisustvom na preko 2.400 univerziteta u 113 zemalja sa preko 86.000

lanova, AIESEC je prepoznat od strane Ujedinjenih Nacija kao najve

a organizacija na svetu vođena od strane studenata.

 

Aplikaciju za prijavu i dodatne informacije o konferenciji možete pronaći na

http://www.aiesec.org.rs/aiesec-business-days/