Home [njuz] Ovog leta volontiraj u inostranstvu AIESEC Global Citizen program

Ovog leta volontiraj u inostranstvu AIESEC Global Citizen program

34
0

 

Iskoristi ovo leto na najbolji mogući način – otputuj i volontiranjem u nekoj od 115 zemalja uradi nešto drugačije, otkrij novu kulturu i stekni nezaboravno iskustvo. Internacionalna razmena ti omogućuje da provedeš 6 nedelja sa studentima iz celog sveta, da upoznaš bolje sebe kroz rad sa drugima i da stekneš priče koje ćeš prepričavati ceo život. Volontirajući na nekom od društveno odgovornih projekata AIESEC-a ili u nevladinim organizacijama utičeš pozitivno na društvo na internacionalnom nivou. Svake godine preko 16.000 mladih ljudi, širom sveta, iskoristi šansu da ode na razmenu preko AIESEC-a. Turska, Grčka, Italija, Češka, Poljska, Indija, Japan, Kina, Egipat i Nemačka su samo neke od zemalja u kojima se trenutno nalaze programi razmena, a na tebi je samo da odabereš gde želiš da odeš i u kojoj oblasti želiš da volontiraš. Angažuj se na projektu koji se bavi tolerancijom, ekologijom i životnom sredinom ili organizuj sportske aktivnosti ili časove konverzacijskog engleskog jezika. Izaberi temu koja tebe interesuje, a tamo će te čekati studenti iz različitih krajeva sveta koji dele tvoja interesovanja.

Ako si maturant ili student bilo koje godine fakulteta, ovog leta možeš otići na neku od mnogobrojnih razmena koje postoje u inostranstvu.

Pozivamo te da nam se pridružiš 09. aprila u 20h, u zgradi Ekonomskog fakulteta i saznaš više o internacionalnoj razmeni.

Prijavi se za program razmene preko našeg sajta: www.aiesec.org.rs

AIESEC je najveća svetska organizacija vođena od strane studenata, koja postoji u 115 zemalja sveta i broji preko 86000 članova. U saradnji sa brojnim univerzitetima i kompanijama AIESEC već dugi niz godina omogućava mladim ljudima praktično usavršavanje i razvijanje liderskih sposobnosti, i baveći se aktuelnim problemima u društvu vrši pozitivan uticaj na svoje okruženje.