Home [ volontiranje ] POZIV ZA UCESNIKE: medjunarodni trening „Under construction” Berlin, Nemacka, od 26. aprila...

POZIV ZA UCESNIKE: medjunarodni trening „Under construction” Berlin, Nemacka, od 26. aprila do 3. maja

82
0

“Nisam rodjen za jedan cosak, vec za ceo svet!”
Dragi prijatelji sa mejling liste, narocito vi koji ste do sada vec bili ili biste hteli da budete kamp lideri na nekom od nasih volonterskih kampova u Srbiji ove godine!
U pitanju je medjunarodni trening u Nemackoj (u samom Berlinu) od 26. aprila do 3. maja (ukljucujuci dolazni i odlazni dan). Pored srpske grupe, na treningu ce ucestvovati ucesnici iz 12 drugih zemalja! Kljucne reci treninga su KULTURA; IDENTITET I (anti)DISKRIMINACIJA. Vise o treningu vidite u prilogu.

Iz Srbije ce ici 2 ucesnika (od 18 do 30 godina). Potrebno je da znate engleski, da ste motivisani i da zelite da kada se vratite prijavite se da budete kamp lider na nekom od ovogodisnjih kampova u Srbiji! Znaci, obavezno je prethodno iskustvo na kampovima!

Poziv za zainteresovane je otvoren do 18.03. u 10 sati ujutru.
Prijava se nalazi na ovoj adresi: http://istrazivaci.wufoo.eu/forms/prijava-za-uaeeaee-na-treningu-under-construction/

18.03 cemo obavestiti sve zainteresovane o rezultatu selekcije, a izabrani ce u naredna dva dana biti pozvani da popune prijavu na engleskom (nemojte za sada nista slati na adresu iz poziva u prilogu), uplate participaciju od 4.800 dinara i dodju do nas da prijavu potpisu. Ukoliko izabrani ucesnici to ne urade u ta dva dana, izgubice pravo da ucestvuju i njihovo mesto ce biti ustupljeno nekom drugom. Ukoliko se po povratku budete prijavili za kamp lidere i budete izabrani, vraticemo vam participaciju, jer su nasi kamp lideri inace toga oslobodjeni.

Ovaj trening, kao i svi omladinski programi Evropske komisije, podrazumeva placene troskove smestaja, hrane i samog programa, dok ucesnici placaju kartu od cega ce po povratku kuci dobiti nazad 70% (limit za celu kartu je 300 evra). Za ucesce preko Mladih istrazivaca Srbije potrebno je uplatiti i participaciju od 4.800 dinara (ako ove godine prvi put ide na razmenu, trening ili volonterski kamp u inostranstvu), tj. 2.400 dinara (ako ste ove godine vec bili na jedom od navedenih programa).

Uzmite u obzir da sami placate kartu, i da ce vam biti vraceno 70% kada, po povratku u Srbiju, posaljete/donesete originale karata nama, a mi da ih posaljemo organizatorima u Nemacku.

Procitajte pazljivo uslove prijavljivanja koji su sastavni deo prijave. Ako budete selektovani, bice potrebno da tu prijavu i potpisete. Ako ste iz Beograda, u nasoj kancelariji, ako ne, onda cete nam poslati postom.

MLADI ISTRAZIVACI SRBIJE – Volonterski servis Srbije  
YOUNG RESEARCHES OF SERBIA – Voluntary Service of Serbia
Bulevar umetnosti 27, 11070 Belgrade