Home [akcija] OTVOREN KONKURS ZA IZBOR LOKACIJE ZA NSD 2013.

OTVOREN KONKURS ZA IZBOR LOKACIJE ZA NSD 2013.

54
0

Zbog velikog broja Vaših ideja i predloga tokom prethodnih godina, Organizacioni odbor NSD doneo je odluku da raspiše konkurs za izbor lokacije na kojoj će biti održana “Nedelja socijaldemokratije” 2013 Nedelja socijaldemokratije 2013. će se ove godine održati u prvoj nedelji jula.

NSD je letnja škola – kamp koji okuplja mlade aktiviste socijaldemokratskih omladina, sindikata, udruženja građana i studentskih organizacija iz Srbije i regiona.

Letnja škola se održava u kampu, učesnici spavaju u šatorima, a osnovni uslovi koji su potrebni za uspešno održavanje ovog kampa su: tekuća voda, tuševi sa toplom vodom, toaleti, prostor za pripremanje i serviranje hrane, priključak za struju, ograđen prostor za postavljanje šatora za smeštaj učesnika, kao i dovoljno prostora za postavljanje velikih i malih šatora za održavanje radionica.

Na konkurs mogu da se jave organizacije, institucije, firme, kao i zainteresovani pojedinci.

Ukoliko želite da nam predložite lokaciju za održavanje ovogodišnjeg NSD, molimo Vas da popunite upitnik i da nam ga pošaljete na mail office@cssd.rs najkasnije do 15. marta 2013. godine zajedno sa fotografijama prostora i svih objekata koji mogu biti na raspolaganju tokom održavanja kampa.

Preuzmite UPITNIK KONKURSA ZA IZBOR LOKACIJE ZA NSD 2013.

Organizacioni odbor NSD