Home [treninzi] Neka ova zima bude najbolja do sada! Apliciraj za internacionalnu razmenu.

Neka ova zima bude najbolja do sada! Apliciraj za internacionalnu razmenu.

39
0

Meteorolozi najavljuju hladnu zimu, ali to nije razlog da se zatvoriš u kući. Studentska organizacija AIESEC nudi ti priliku da provedeš šest do osam nedelja na internacionalnoj razmeni u gradu koji ti izabereš. Kroz rad na volonterskim projektima, imaćeš priliku da upoznaš ljude iz najrazličitijih zemalja sveta, a da se pritom i odlično zabaviš.

 

Izbor je na tebi. Da li želiš da uživaš na mediteranskom suncu, dok su tvoji drugovi zavejani kod kuće? Ili pak želiš da osetiš kako izgleda zima u Rusiji? Ili te interesuje da iskusiš život u nekoj evropskoj metropoli? Šta god da izabereš, jedno je sigurno: ovo može da bude najbolja zima u tvom životu! Prihvati izazov i prijavi se za internacionalnu razmenu.

Kroz timski rad, pomagaćeš u realizaciji različitih AIESEC projekata i imaćeš priliku da radiš sa decom, organizuješ konferencije, držiš predavanja srednjoškolcima i slično. Tokom trajanja prakse, smeštaj je obezbeđen.

Iskoristi priliku da stekneš prijatelje iz celog sveta i da se kroz volonterski rad razviješ na ličnom i profesionalnom planu.

Nemoj da tražiš izgovore! Apliciraj za internacionalnu razmenu na www.ef.aiesec.org.rs!

AIESEC je međunarodna platforma namenjena mladim ljudima koji teže da otkriju i razviju sopstvene potencijale kako bi imali pozitivan uticaj na društvo. Od 1948. godine AIESEC stvara mlade lidere u 113 zemalja sveta, radeći u partnerstvu sa kompanijama i univerzitetima. Mladim ljudima se pruža mogućnost da se uključe u globalni program razmene i da kroz inovativan proces razvoja steknu izuzetno lidersko i praktično iskustvo.