Home [njuz] Dolazak Nika Vujičića u Srbiju, predavanje „Život bez ograničenja“

Dolazak Nika Vujičića u Srbiju, predavanje „Život bez ograničenja“

51
0

Pozivamo Vas  da prisustvujete nastupu Nika Vujičića, svetski poznatog motivacionog govornika srpskog porekla, rođenog bez udova, koji će po prvi put održati svoje motivacione govore široj javnosti u Srbiji u humanitarne svrhe

U Beogradu 21. septembra, u centru „Sava“, Velika dvorana, sa početkom od 19h

U Novom Sadu, 22. septembra, Velika dvorana, sa početkom od 19h

Vizija, upornost i vera u Boga su, prema Nikovom uverenju i ličnom iskustvu, ključni da se ostvari uspešan život i ispune snovi, čak i kada postoje velika ograničenja i životni izazovi.

Nik Vujičić držao je govore u 43 zemlje i razgovarao sa više od 4.500 000 ljudi, a gledanost njegovih predavanja na internetu meri se desetinama miliona poseta iz celog sveta. Među publikom koja ga je slušala, ubrajaju se i predsednici država i poslovni ljudi, srednjoškolci, osobe sa invaliditetom, roditelji, deca, zatvorenici itd. Danas je izuzetno traženi motivacioni govornik i na svetskim konferencijama i skupovima poput Svetskog ekomskog foruma u Davosu 2011. godine. O njemu su pisali najveći svetski mediji BBC i CNN, kao i domaći mediji. Autor je i knjige „Živeti slobodno” a uspeo je i da snimi kratkometražni film „Butterfly circus” za koji je i  dobio nagradu za najboljeg glumca.

Više informacija o Niku Vujičiću, možete videti u priloženom dokumentu.

Tokom dvočasovnog predavanja „Život bez ograničenja”, nastupiće horovi „Lifesong” i „Kolegium Musicum” kao i hor “ISON” od 130 učesnika u kome pevaju deca sa posebnim potrebama.

Cena karte je 500 dinara, a mogu se kupiti na biletarnici centra „Sava” i knjižarama Vulkan u celoj Srbiji. Sav prihod od prodatih karata biće namenjen licima sa hendikepom.

www.nickvujicic.rs