[ youth.rs ]

Dolazak Nika Vujičića u Srbiju, predavanje „Život bez ograničenja“

Pozivamo Vas  da prisustvujete nastupu Nika Vujičića, svetski poznatog motivacionog govornika srpskog porekla, rođenog bez udova, koji će po prvi put održati svoje motivacione govore široj javnosti u Srbiji u humanitarne svrhe

U Beogradu 21. septembra, u centru „Sava“, Velika dvorana, sa početkom od 19h

U Novom Sadu, 22. septembra, Velika dvorana, sa početkom od 19h

Vizija, upornost i vera u Boga su, prema Nikovom uverenju i ličnom iskustvu, ključni da se ostvari uspešan život i ispune snovi, čak i kada postoje velika ograničenja i životni izazovi.

Nik Vujičić držao je govore u 43 zemlje i razgovarao sa više od 4.500 000 ljudi, a gledanost njegovih predavanja na internetu meri se desetinama miliona poseta iz celog sveta. Među publikom koja ga je slušala, ubrajaju se i predsednici država i poslovni ljudi, srednjoškolci, osobe sa invaliditetom, roditelji, deca, zatvorenici itd. Danas je izuzetno traženi motivacioni govornik i na svetskim konferencijama i skupovima poput Svetskog ekomskog foruma u Davosu 2011. godine. O njemu su pisali najveći svetski mediji BBC i CNN, kao i domaći mediji. Autor je i knjige „Živeti slobodno” a uspeo je i da snimi kratkometražni film „Butterfly circus” za koji je i  dobio nagradu za najboljeg glumca.

Više informacija o Niku Vujičiću, možete videti u priloženom dokumentu.

Tokom dvočasovnog predavanja „Život bez ograničenja”, nastupiće horovi „Lifesong” i „Kolegium Musicum” kao i hor “ISON” od 130 učesnika u kome pevaju deca sa posebnim potrebama.

Cena karte je 500 dinara, a mogu se kupiti na biletarnici centra „Sava” i knjižarama Vulkan u celoj Srbiji. Sav prihod od prodatih karata biće namenjen licima sa hendikepom.

www.nickvujicic.rs

Exit mobile version