Home [ volontiranje ] Konkurs za volontiranje – PRIJAVI SE! ISKORISTI SVOJU ŠANSU

Konkurs za volontiranje – PRIJAVI SE! ISKORISTI SVOJU ŠANSU

94
0

Motivisana si, vredna i komunikativna osoba? Želiš da stekneš iskustvo i nova znanja? Volontiraj u Inicijativi za društvenu odgovornost!

 

Ko smo mi?

Inicijativu za društvenu odgovornost osnovala je grupa mladih entuzijasta u februaru 2011. godine. Okupljeni oko ideje da stvorimo bolje uslove za život i svesni toga da se moramo sami boriti za sebe i svoje prilike, odlučili smo da preuzmemo stvari u svoje ruke i počnemo da se bavimo rešavanjem problema lokalne zajednice.

U oblast delovanja IDO-a spadaju zaštita životne sredine, ljudskih i manjinskih prava, prava životinja, podsticanje volonterizma kod mladih i razni oblici neformalne edukacije, uključujući seminare, tribine, edukativne kurseve.

 

Koga tražimo?

Tražimo mladu osobu od 18 do 24 godine, koja je motivisana, vredna, kreativna, komunikativna, koja voli da radi u timu i želi da nauči nešto novo.

Ukoliko želiš da volontiraš na akcijama i projektima u Inicijativi za društvenu odgovornost u periodu od 3 meseca i istovremeno stekneš nova poznanstva i zabaviš se – prijavi se!

 

Šta će biti tvoja zaduženja?

U periodu od oktobra do decembra ćeš prisustvovati radionicama o timskom radu, javnom nastupu, strateškom planiranju, naučiti kako se pišu projekti i imati mogućnost da učestvuješ u planiranju i realizaciji akcija u okviru IDO.

 

Pitaš se šta ti dobijaš?

Volontiranjem u IDO dobijaš dragoceno radno iskustvo, bićeš u mogućnosti da radiš sa kreativnim ljudima u dinamičnom okruženju, da stekneš radno iskustvo i praktična znanja, kao i korisne kontakte. Kod nas ćeš naučiti kako se pišu projekti, kako se organizuju akcije, seminari, tribine.

 

Kako da se prijaviš?
Pošalji motivaciono pismo i CV sa fotografijom na mejl adresu volonteri@ido.rs Prijavu možeš poslati do 16. septembra 2012. u 20č. Zakasnele prijave neće biti razmatrane.

 

Kandidati koji uđu u uži krug biće kontaktirani i pozvani na intervju.

 

Za sve informacije možeš nas kontaktirati mejlom na volonteri@ido.rs ili na broj telefona 064/255 81 04.