Home [konkursi] KONKURS: iBiznis i 75.000 din!

KONKURS: iBiznis i 75.000 din!

44
0

 

NVO i portal iSerbia rešila je da podstakne sve one koji imaju internet biznis ideje da se prijavite na takmičenje koje im može doneti 75.000 dinara i laptop računar! To je novac kojim se nagrađuje inovativnost i kreativnost.

I Opšte informacije o konkursu “iBiznis i 75.000 din!

Takmičenje „iBiznis i 75.000 din“ je integralni deo konferencije “Srbija na vezi 2012” koja se održava u svečanoj sali Rektorata u Beogradu, 14. oktobra 2012., a koja je posvećena online biznisu, online edukaciji i online marketingu, a sve u organizaciji NVO i portala iSerbia kao i Kluba privrednih novinara.

II Ko može konkurisati?

Mladi do 32 godine starosti koji imaju originalne ideje – svi oni koji traže šansu za uspeh. Na konkurs se mogu prijaviti pojedinci ili grupa ljudi (do 4 osobe).

III Kako konkurisati?

Procedura konkurisanja se zasniva na popunjavanju Prijavnog formulara svakog takmičara (više o proceduri prijave u dokumentu Pravila konkursa). Nakon toga, naziv i kratak sadržaj ideje biće objavljeni u formatu fotografije na zvaničnoj fan facebook stranici Official – iSerbia. Svaki fan grupe će biti u prilici da svojim lajkom podrži najbolje internet biznis ideje. Pet prijavljenih, sa najviše lajkova osvojiće godišnju internet pretplatu kompanije SBB i mogućnost da prezentuje svoju ideju na dan konferencije (14. oktobra 2012. godine u svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Beogradu), stručnom žiriju koji će svojim glasovima proglasiti dobitnika 75.000 RSD i lap top računara.

 

Više informacija o pravilima konkursa, načinu prijavljivanja, nagradama i samoj konferenciji možete videti OVDE – http://iserbia.rs/konkurs.php?id=237