Home [akcija] Periskop 009

Periskop 009

52
0

book4Pozivamo Vas na deveti po redu Periskop koji ce se odrzati u Drustvenom centru u cetvrtak, 21.juna, sa pocetkom u 20h.

Periskop je novo ovdasnje fotografsko desavanje koje je pocetkom godine, u klubu “Podmornica” u Beogradu, osmislio Mark Yuill sa jos nekoliko prijatelja. Ideja je da se fotografi i ljudi zainteresovani za fotografiju i srodne medije okupe na jednom mestu i u opustenoj atmosferi – kroz druzenje, medjusobno upoznavanje, razmenu znanja i iskustava – predstave svoj rad kolegama i publici. Fotografije se prezentuju preko laptop-a i projektora, uz propratnu pricu/komentare autora.

Na Periskopu 009 svoje fotografije ce predstaviti: Rafael Arocha, Marija Mandic, Toth Tamas, Stefan Mihailovic, Nemanja Vukmanovic, Danijel Sivinjski, Gordan Jaric, Aleksandar Diklic, Nevena Popovic, Aleksandar Snegic i drugi.

 

Ako se bavite fotografijom i zelite da ucestvujete u Periskopu 009 potrebno je da:

– na usb stick-u sat vremena pred sam dogadjaj (odnosno u 19h) donesete 25-30 fotografija (high quality jpeg) u folderu, poslagane po redosledu prikazivanja

–  u 15 minuta predstavite svoje fotografije uz propratnu pricu/komentare, na srpskom ili engleskom

– tema i koncepcija prepustena autoru/autorki

 

Drustveni centar se nalazi u Kineskoj cetvrti – u poslednjoj baraci kada se od Fabrike (Despota Stefana 3) ide prema Suncanom keju.

 

Više o Periskopu: http://www.facebook.com/pages/Periskop/362330390452636

Video snimak Periskopa 006: www.youtube.com/watch?v=H1zksjbtVA4